Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2016. December 05. 05:15, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Marad a száraz és hideg idő

Marad a száraz és hideg idő

A következő napokban folytatódik a száraz és hideg időjárás, többször mínusz 10 Celsius-fok körül alakulnak a minimumok és napközben is fagypont körüli értékekre lehet számítani

- derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak.

Hétfőn és kedden is szinte mindenütt több órára kisüthet a nap, csapadék nem lesz. A legalacsonyabb hőmérséklet hétfőn általában mínusz 9 és mínusz 4 fok, kedden mínusz 9 és mínusz 5 fok között valószínű, de az északi völgyekben és az Alföld homokos felszínű mélyebb részein ennél néhány fokkal hidegebb is lehet. Hétfőn napközben plusz 2-6, kedden plusz 2-7 fokig melegszik a levegő.

Szerdán is többórás napsütésre lehet számítani, csapadék nem lesz. A leghidegebb órákban mínusz 9 és mínusz 3, napközben plusz 2-6 fok között alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön és pénteken napos idő várható, csapadék nem lesz. A minimumhőmérséklet mínusz 11 és mínusz 5 fok között valószínű. A nappali maximumok csütörtökön 1-5, pénteken 2-7 fok között alakulnak.

Szombaton és vasárnap változóan felhős lesz az ég, csapadék nem valószínű. Szombaton a legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 7 és mínusz 2, vasárnap mínusz 3 és plusz 1 fok között valószínű. Szombaton napközben 2-7, vasárnap 3-8 fokig melegszik a levegő - olvasható az előrejelzésben.

Címkék: időjárás, tél

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.

2024. Április 23. 06:52, kedd | Belföld

Rekordszámú jelentkező regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

Rekordszámú jelentkező, több mint 100 ezer önkéntes regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

2024. Április 23. 06:46, kedd | Belföld

Csaknem 200 ezer notebookot osztanak ki a nyári szünetig

A nyári szünet kezdetéig csaknem 194 ezer hordozható számítógépet juttatnak el az ötödik, a hatodik és a kilencedik évfolyamos diákoknak, valamint a köznevelési intézményeknek

2024. Április 22. 15:29, hétfő | Belföld

Orbán Viktor Nemesgörzsönyben indította el vidéki kampánykörútját

Országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke; a kampánykörút első állomásaként hétfőn a Veszprém megyei Nemesgörzsönyben gazdákkal találkozott