Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2023. Augusztus 02. 19:50, szerda | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

MEGELŐZÉS A NAGYKÖRŰI TÁBORBAN

MEGELŐZÉS A NAGYKÖRŰI TÁBORBAN

A szolnoki rendőrök játékos közlekedési témájú feladatokkal készültek a gyerekeknek.

Újabb hét, újabb nyári tábor. A Szolnoki Rendőrkapitányság munkatársai ezúttal a Nagykörűben megrendezett Erzsébet táborban résztvevőknek tartottak prevenciós foglalkozást. A táborozók rögtönzött ügyességi pályán gyakorolhatták a szabályos kerékpáros és gyalogos közlekedést, kipróbálhatták a részegszemüveget, valamint a KRESZ twisterrel és egyéb ügyességi játékokkal tehették próbára tudásukat. A megelőzési program végén a rendőrök minden gyerkőcnek láthatósági eszközöket ajándékoztak.

Nemcsak a táborozó gyerekek találkozhattak a héten a kapitányság megelőzési szakembereivel. A rendőrök az iskolaőrökkel közösen vagyonvédelmi tanácsokat tartalmazó szórólapokat osztottak több szolnoki helyszínen. Az Ormos Imre Park Kölyökhét rendezvényen a gyermekek figyelmét a nyár veszélyeire hívták fel, míg a szabadstrandon fürdőzőknek a strandlopások megelőzésével kapcsolatosan adtak vagyonvédelmi tanácsokat.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 14:30, kedd | Helyi

ÉBREDEZIK A TISZA-TÓ

Ébredezik a Tisza- tó. Az áprilisi, váratlanul jó időben több ezren keresték fel az ország egyik legdinamikusabban fejlődő idegenforgalmi célpontját. A hónap közepe visszavetette ugyan a forgalmat, de az igazi szezon most kezdődik.

2024. Április 30. 11:25, kedd | Helyi

CIGÁNY HÉT A SZENT PÁL MARISTA ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN

1 hetes programsorozatot szervezett a Szent Pál Marista Általános Iskola Cigány-hét címmel.

2024. Április 30. 08:30, kedd | Helyi

KENDERMAGOKAT RENDELT HOLLANDIÁBÓL

A vád szerint a férfi 2023. augusztus hónapjában egy ismeretlen személyt megbízott azzal, hogy Hollandiából küldjön neki kábítószert tartalmazó kendernövény termesztéséhez szükséges vetőmagot.