Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2022. Január 27. 13:25, csütörtök | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

MEGGONDOLTA MAGÁT

MEGGONDOLTA MAGÁT

Nem akart hazagyalogolni Öcsödre, ezért magával vitt egy biciklit a kunszentmártoni vasútállomás kerékpártárolójából. Később egy horgászboltnál letette a kétkerekűt.

Az 50 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki a helyi nyomozók.

Egy középiskolás diáklány tett bejelentést a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságra, mert 2022. január 25-én a reggeli órákban, a helyi vasútállomás kerékpártárolójában lezárt kerékpárjának hűlt helyét találta a tanítási nap délutánján.

A nyomozók adatokat gyűjtöttek és tanúkat hallgattak ki, valamint a rendelkezésre álló kamerafelvételt elemezték, ami gyors sikert hozott. Az egyenruhások elfogták és előállították a feltételezett elkövetőt, akit lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgattak. A terhelt beismerő vallomást tett és elmondta, hogy Öcsödre akart áttekerni a bringával, azonban alig ment 1 km-t, amikor meggondolta magát és egy horgászbolt falához támasztotta a biciklit.

A rendőrök a jogsértő által mondott helyen megtalálták és lefoglalták a kerékpárt, amit a jogos tulajdonosnak visszaadták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 10:30, péntek | Helyi

Kamionnal ütközött egy traktor Karcagon

Összeütközött egy sódert szállító kamion, és egy permetezőt húzó traktor csütörtök délután Karcagon, a Kisújszállási úton.

2024. Május 17. 10:04, péntek | Helyi

SIKERES VOLT A PROGRAM

Felkelteni az érdeklődést, mozgásra, táncra ösztönözni az óvodásokat nem is olyan nehéz. Kiváltképp akkor, ha olyan program mozgatja meg a gyerekeket és szüleiket is, mint a „Gyertek, gyertek játszani” projekt.

2024. Május 16. 20:29, csütörtök | Helyi

Teltházas lakossági fórum Karcagon

A Robert Fico elleni merénylet is arra világít rá, hogy a békepártiságért áldozatokat kell vállalni...

2024. Május 16. 16:00, csütörtök | Helyi

ÜLÉSEZETT A KÉPVISELŐ-TESTÜLET

Megtartotta munkaterv szerinti ülését a Karcag Városi Önkormányzat Képviselő-testülete.