Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Január 09. 14:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Meghalt VV Fecó első gyereke

Meghalt VV Fecó első gyereke

Fájdalmas emlékkel küzd a villalakó és párja.

Ritka rendellenesség támadta meg a villalakó feleségének szervezetét első terhessége alatt. Angéla úgynevezett üszögterhességben szenvedett, a súlyos kór miatt pedig elveszítették kisbabájukat. "Mindig is egy kislány volt az álmunk, de sajnos ez nem adatott meg nekünk. (...) Hatalmas örömmel néztünk az áldott állapot elé, már a gyermekünk neve is megvolt: Rubinának hívtuk volna. Az egyik vizsgálat alkalmával az orvos szokatlan dolgot észlelt" - eleveníti fel a történteket az Új Ásznak Angéla, akinek baba helyett egy tumor kezdett el növekedni a hasában. "A terhesség 13. hetében voltam, és az egyetlen megoldást az jelentette, ha kioperálják belőlem a magzatot. (...) Azt mondták, hogy ha nem műtenek meg, akkor veszélybe kerül az életem, és a gyermekünket már egyáltalán nem lehet megmenteni" - mondta el Angéla, akit, párjával együtt a mai napig gyötör az elvesztett kisbabájuk emléke.

Címkék: VV Fecó, VV5

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.