Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Május 03. 14:15, csütörtök | Kék hírek
Forrás: mno.hu / MTI

Meghaltak a Győrnél elgázolt idős emberek

Meghaltak a Győrnél elgázolt idős emberek

Meghalt az a két ember, akiket elgázolt egy vonat csütörtök reggel Győr közelében – közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel.

Kálmán Gabriella elmondta: egy idősebb férfi és egy nő halt meg a balesetben. A Mávinform reggel közleményben közölte: a helyszínelés ideje alatt átlagosan 30 perces késésekkel kell számolni a Budapest–Hegyeshalom–Rajka vasútvonalon.

A tájékoztatás szerint a Győr és Győrszentiván között történt balesetben egy szerelvényvonat gázolt el két embert. A helyszínelés végéig az utasokat buszokkal szállítják.

Az MTI tudósítója fél kilenckor a győri vasútállomáson azt tapasztalta, hogy 60 és 120 perces késésekről tájékoztatta az utazókat az információs tábla. Ezek érintik a Győr–Sopron vonalat is. Ugyanakkor vannak vonatok, amely menetrend szerint indulnak.

Az egyik sofőr közlése szerint buszokkal Nagyszentjánosig szállítják az utazókat. Vasutasok azzal számolnak, hogy a zár feloldása után még órákig tarthat, mire helyreáll a szakaszon a vasúti forgalom.

MTI / mno

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 20:15, csütörtök | Kék hírek

RABLÁS MIATT HÁRMAN ŐRIZETBEN

Elcsalták egy lakatlan területre, majd bántalmazták és elvették 47 ezer forintját egy idős férfinek Tiszaburán. A támadók őrizetben várják a bíróság döntését letartóztatásukról.

2024. Április 16. 18:26, kedd | Kék hírek

TÍZ DÍLER RENDŐRKÉZEN

Nagyszabású, összehangolt akcióban, több mint 180 kolléga közreműködésével csaptak le a rendőrök Jászapátiban és Hevesen új pszichoaktív anyaggal kereskedőkre.

2024. Április 16. 08:36, kedd | Kék hírek

Hírek JNSZ vármegyéből

A vármegye rendőrei az elmúlt napon 5 körözött személyt fogtak, és 2 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség