Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2020. Február 22. 18:11, szombat | Kék hírek
Forrás: mti

Megöltek egy férfit Csepelen

Megöltek egy férfit Csepelen

Feladta magát a csepeli emberölés feltételezett elkövetője szombat délután - közölte a rendőrség a honlapján.

A rendőrség korábban azt közölte, éjfél után néhány perccel érkezett bejelentés arról, hogy a XXI. kerületi Rákóczi Ferenc utcában egy férfit bántalmaztak. A férfi életét a mentők már nem tudták megmenteni.

A rendőrség a bűncselekmény elkövetésével egy 24 éves román állampolgárt gyanúsított. A honlapon fényképet is közöltek K. Csabáról, s azt kérték, aki tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést.

A legfrissebb információk szerint a férfi önként jelentkezett a csepeli rendőrkapitányságon, elszámoltatása jelenleg is folyamatban van.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 08:07, péntek | Kék hírek

SE PÉNZ, SE TERMÉK

Online piactéren hirdetett egy egyeki férfi olyan termékeket, amik sosem voltak a birtokában. A karcagi rendőrök a Mátrix Projekt keretében gyanúsítottként hallgatták ki.

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 18. 20:15, csütörtök | Kék hírek

RABLÁS MIATT HÁRMAN ŐRIZETBEN

Elcsalták egy lakatlan területre, majd bántalmazták és elvették 47 ezer forintját egy idős férfinek Tiszaburán. A támadók őrizetben várják a bíróság döntését letartóztatásukról.

2024. Április 16. 18:26, kedd | Kék hírek

TÍZ DÍLER RENDŐRKÉZEN

Nagyszabású, összehangolt akcióban, több mint 180 kolléga közreműködésével csaptak le a rendőrök Jászapátiban és Hevesen új pszichoaktív anyaggal kereskedőkre.