Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Május 09. 08:20, hétfő | Helyi
Forrás: FIDESZ Abádszalóki Szervezete

Megsemmisítő Fidesz győzelem Abádszalókon

Megsemmisítő Fidesz győzelem Abádszalókon

Abádszalókon soha nem nyert még Fidesz színekben polgármester, még Fidesz támogatott sem, ezért a Fidesz számára ez jelentős sikernek számít.

Az abádszalóki időközi polgármester választás eredménye:


Balogh Gyula Fidesz 81,66%


Deák Eszter független 16,45%


Juhász Katalin Munkáspárt 1,88%


Abádszalókon soha nem nyert még Fidesz színekben polgármester, még Fidesz támogatott sem, ezért a Fidesz számára ez jelentős sikernek számít.


Deák Eszter függetlenként indult ugyan, de a Jobbik Karcagi Szervezetének alelnöke, a Jobbik hivatalosan is támogatta. A párt több nagyágyúját is bevetette a győzelem érdekében: lakossági fórumon kampányolt neki dr. Lukács László György országgyűlési képviselő, és Novák Előd, a Jobbik alelnöke. Utcafórumot tartottak Janiczák Dávid, Ózd jobbikos polgármestere részvételével, volt ingyenes egészségügyi szűrés, palántaosztás, ugrálóvár, ételosztás.


Az abádszalóki időközi választás tehát egyértelműen Fidesz - Jobbik – Munkáspárt küzdelemnek tekinthető, a végeredmény ezeket az erőviszonyokat tükrözi.


A Jobbik eredményén érződik a radikálisok kiszorítása kapcsán keletkezett belső feszültség, és dr. Lukács László György közelmúltban kipattant botrányai. (Egészségügyi dolgozók külföldre szervezése, családi kasszába fizetett kampánypénz.)

Gratulálunk Balogh Gyulának, a Fidesz KDNP jelöltjének. Közölte a FIDESZ Abádszalóki Szervezete

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 12:50, péntek | Helyi

VÁDAT EMELT AZ ÜGYÉSZSÉG

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat azzal a 45 éves szegedi férfivel szemben, aki 2022 novemberében megfojtotta az alvó feleségét.

2024. Április 19. 10:44, péntek | Helyi

A TŰZ MARTALÉKÁVÁ VÁLT AZ EGYEKI HÁZ

Kigyulladt és teljes terjedelmében kiégett egy hatvan négyzetméter alapterületű melléképület tetőtere Egyeken a Táncsics Mihály utcában.

2024. Április 19. 08:09, péntek | Helyi

Lakatlan ház födémszerkezete izzott Öcsödön

Beizzott egy száz négyzetméteres, lakatlan családi ház födémszerkezete mintegy ötven négyzetméteren csütörtök éjszaka Öcsödön, a Bercsényi Miklós soron.

2024. Április 18. 20:15, csütörtök | Helyi

Kutyás szépségversenyen keresik a Tisza-tó szépét a tiszafüredi Kutyás majálison

Második alkalommal rendezik meg a tiszafüredi kutyastrandon, a Mancsos Pancsolóban a Kutyás majálist május 1-jén, ahol egész nap kutyás és családi programokkal várják a gazdákat és az ebeket.