Városlista
2021. március 7, vasárnap - Tamás

Hírek

2021. Január 08. 13:26, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

Megtalálták a Karcagon megölt nő holttestét

Megtalálták a Karcagon megölt nő holttestét

Nem a Dunába dobta, hanem elásta volt élettársa holttestét a felsőlajosi férfi. A tapasztalt nyomozóknak köszönhetően derült fény az igazságra.

Egy karcagi nő eltűnésében kezdett eljárást a Karcagi Rendőrkapitányság még 2020. december 24-én. A bevezetett rendőri intézkedések következtében több körülményt is értékelt a hatóság, és további érdemi adatok kerültek felszínre, miután Lajosmizsénél egy erdős területen megtalálták az eltűnt nő ruháit. A körözési eljárás során feltárt gyanús körülmények arra engedtek következtetni, hogy a keresett személy bűncselekmény áldozata lett. A gyanú rövid időn belül a nő volt élettársára terelődött, akit emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgattak, majd őrizetbe vettek és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.
B. Attila elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta, hogy szóváltást követően bántalmazta áldozatát, aki ennek következtében életét vesztette. A férfi először azt állította, hogy a holttestet a gépkocsijával a Dunához vitte, és ott vízbe eresztette. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozóinak hatásos kihallgatás-technikai kérdéseire 2021. január 7-én – folytatólagos gyanúsított kihallgatásán – beismerte, hogy áldozatát nem a folyóhoz vitte, hanem lakhelyének közelében elásta. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai még aznap megtalálták a holttestet. Az eljáró hatóság szakértők bevonásával vizsgálja a bűncselekmény körülményeit.

Címkék: gyilkosság

Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 07. 16:05, vasárnap | Helyi

Köszönetüket fejezték ki

Ebben a közel 500 cserépnyi jácintban most sokkal, de sokkal több van, mint egy megszokott nőnapi köszöntésben

2021. Március 06. 20:15, szombat | Helyi

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok Megyéből 

Az elmúlt 24 órában történt.

2021. Március 06. 20:12, szombat | Helyi

Vendégségből kifosztás

A rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy jászapáti férfit és egy nőt, akik vendéglátójuk védekezésre képtelen állapotát kihasználva elvitték annak készpénzét és gépkocsiját.

2021. Március 06. 07:38, szombat | Helyi

Világi elnökké választották Berekfürdő polgármesterét

A Magyarországi Református Egyház legfőbb törvényhozó testülete, a Zsinat február 17-én világi elnökké választotta Molnár Jánost, a Tiszántúli Református Egyházkerület főgondnokát, Berekfürdő polgármesterét