Városlista
2019. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2019. Július 11. 13:51, csütörtök | Helyi

Megtalálták a kiskutyákat

Megtalálták a kiskutyákat

Egy kunmadarasi asszony kért segítséget a rendőrségtől, mert két hónapos máltai selyemkutyáját ismeretlen este ellopta a házuk udvaráról.

A rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek és rövid időn belül azonosították a bűncselekmény gyanúsítottját.

A 21 éves kunmadarasi férfit felkutatták, elfogták, és előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra. Cs. Rajmund a gyanúsítotti kihallgatásakor elismerte tettét, és azt is elmondta, hogy korábban is járt ezen a portán. A kiskapu nem volt zárva, így könnyedén bejutott az udvarra. Akkor egy három hónapos francia buldog kutyust vitt el. Időközben mindkét kiskutyát eladta.

A rendőrök megtalálták az ellopott kölyköket, majd visszaadták jogos tulajdonosának. A Karcagi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a férfi ellen.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 17. 20:10, szerda | Helyi

Kántor nyaral a Tisza-tónál

A digitális magazin újsághasábokra költözött, amellyel a Tisza-tónál élők és nyaralók találkozhatnak.

2019. Július 17. 20:09, szerda | Helyi

120 éves a Karcagi Zsinagóga

A Karcagi Zsinagóga felavatásának 120. évfordulójára emlékeztek vasárnap. Mohai Tamás színművész Kertész Péter nemrég elhunyt karcagi születésű író, újságíró versét olvasta fel az ünnepség kezdetén.

2019. Július 17. 20:09, szerda | Helyi

Mártír megemlékezés

A karcagi zsidó temetőben került sor mártír-megemlékezésre. Az 1944-ben, a Holokauszt borzalmainak áldozatául esett karcagi és hatmillió zsidó hittestvérünk emléke előtt hajtunk fejet, rájuk emlékezünk.

2019. Július 17. 20:08, szerda | Helyi

Járdafelújítás Karcagon

Televíziónk Dobos Lászlót, Karcag város polgármesterét kérdezte arról, hogy milyen munkálatok folynak a Városháza mögötti területen.