Városlista
2023. március 27, hétfő - Hajnalka, Lídia, Auguszta

Hírek

2011. Október 29. 07:49, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Megtalálták Elvis Presley utódját

Megtalálták Elvis Presley utódját

A Star Trek és a Hulk sztárja alakíthatja a legendás énekest egy új életrajzi filmben, az Elvis & Nixon-ban.

Eric Bana, a Star Trek sztárja alakíthatja Elvis Presleyt egy új filmben. A színészt felkérték, hogy játssza el a Blue Suede Shoes sláger-gyárosát az Elvis & Nixon című független filmben. A másik címszerepben, az egykori amerikai elnökében Danny Huston lesz látható. A film rendezője A herceg menyasszonya sztárja Cary Elwes lesz, akinek ez lesz az első direktori feladata.

A mozi egy megtörtént eseten alapul, amikor Elvis Washingtonba utazott, hogy a Fehér Házban találkozzon az ország akkori vezetőjével. Az énekes egy hatoldalas levélben kér előtte találkozót az elnöktől, akit arra akart rávenni, hogy tegye meg őt a Bureau of Narcotics and Dangerous Drugs, azaz a narkotikumokkal és drogokkal foglalkozó iroda különleges ügynökévé. A sztár a találkozóra magával vitt, természetesen ajándékba egy negyvenötös Colt pisztolyt és néhány családi fényképet is.

Arról még nincs hír, hogy mikor kezdik meg a film forgatását, de az már biztos, hogy a munkát Los Angelesben, Kaliforniában, valamint a louisianai Shreveport-ban végzik majd.

Eric nem sokkal ezelőtt fejezett be egy drámát, legközelebb pedig egy pörgős thrillerben, a Brilliant-ban láthatjuk majd. Danny következő filmje pedig A titánok harca folytatása lesz, illetve a Medallion, Nicolas Cage oldalán.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 25. 07:37, szombat | Bulvár

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg többeket Pennsylvaniában

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg két embert és sebesített meg többeket az Egyesült Államokbeli Pennsylvaniában pénteken este.

2023. Március 23. 06:00, csütörtök | Bulvár

Megtiltotta a TikTok használatát a hivatali berendezéseken a cseh képviselőház és a szenátus

Megtiltotta a TikTok közösségi médiafelület használatát hivatalos információs rendszerében a cseh képviselőház és a szenátus.

2023. Március 14. 09:16, kedd | Bulvár

Haragosa autója helyett egy másikat vert szét egy nő Győrben

A győri rendőrök egy 36 éves vági nőt hallgattak ki gyanúsítottként, aki egy haragosa gépkocsiján akart bosszút állni, azonban kiderült, hogy a jármű nem is a férfi tulajdonában volt.

2023. Március 02. 06:42, csütörtök | Bulvár

Londoni rezidenciájuk elhagyására kérte Harry herceget és feleségét az udvar

A windsori uralkodói rezidencia közvetlen közelében lévő nagy-britanniai otthonuk, a Frogmore Cottage elhagyására kérte az udvar Harry herceget és amerikai feleségét, Meghan hercegnőt - közölte a házaspár szóvivője.