Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. Június 19. 19:45, szerda | Helyi

Megtartották éves közgyűlésüket

Megtartották éves közgyűlésüket

A nyugdíjas barátok egyesülete éves közgyűlését április 13-án a Lovagi udvarban tartotta.

Ferenczi Elekné elnök beszámolt az elmúlt évben végzett munkáról, melyből kiderült, hogy a kezdeti 30 fős létszám mára 100 főssé nőtte ki magát.

A tagok közül többen más egyesületben, klubban is ott vannak, így rendszeresen részt vesznek azok rendezvényein is. A közösen eltöltött ebédek, baráti találkozók jó alkalmat biztosítanak a beszélgetésre, kikapcsolódásra. Az egy vagy több napos kirándulásokon pedig hazánk és a környező országok tájaira viszik el a nyugdíjasokat. Ehhez Ferenczi Elekné több pályázatot is ír és a nyertes pályázatok segítik rendezvényeik megvalósítását. Karcag város önkormányzata is támogatja a szervezetet.
Pánti Ildikó önkormányzati képviselő jó munkát kívánt a nyugdíjas szervezetnek és hasonlóan szép és tartalmas idei rendezvényekkel teli évet. Nagy Imre, a mozgássérültek karcagi csoportjának a vezetője is arról szólt, hogy több tag náluk is tag, így ismerik egymás munkáját és szívesen jönnek egymás rendezvényeire is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 20:15, csütörtök | Helyi

Kutyás szépségversenyen keresik a Tisza-tó szépét a tiszafüredi Kutyás majálison

Második alkalommal rendezik meg a tiszafüredi kutyastrandon, a Mancsos Pancsolóban a Kutyás majálist május 1-jén, ahol egész nap kutyás és családi programokkal várják a gazdákat és az ebeket.

2024. Április 18. 15:00, csütörtök | Helyi

VISSZATARTOTTA A BETÖRŐT

Az éj leple alatt, egy családi ház ablakán keresztül surrant be egy ingatlanba egy helyi férfi Kunmadarason, abban a reményben, hogy amíg a bent lakók alszanak, addig ő viszi az értékeket.

2024. Április 18. 13:51, csütörtök | Helyi

HOROGRA AKADTAK

Két napon is tiltott módszerrel halászókat fogtak a vízirendészek és hivatásos halőrök Tiszasüly külterületén. A rendőrök összesen hét férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

2024. Április 18. 13:00, csütörtök | Helyi

KÖLTÉSZET NAPJA HAJDÚSZOBOSZLÓN

Sokan hitték azt, hogy vandálok jártak Hajdúszoboszlón, hiszen aki a főtéren végigsétált, mindenfelé összefirkált kirakatokat láthatott.