Városlista
2021. június 20, vasárnap - Rafael

Hírek

2020. Július 02. 21:25, csütörtök | Helyi

Megújul a zöldséges piac

Megújul a zöldséges piac

Új helyre költözött a zöldségpiac, amelynek a helyét lezárták. Miért volt erre szükség?- kérdeztük Molnár Páltól, a Városgondnokság igazgatójától.

Új helyre költözött a zöldségpiac, amelynek a helyét lezárták. Miért volt erre szükség?- kérdeztük Molnár Páltól, a Városgondnokság igazgatójától.

A régi zöldségpiac felújítás alatt van, a héten adták át a területet a vállalkozónak. Az önkormányzat százmillió forintos összegű pályázatból újítja fel a területet. Felülről fedett, zárt, oldalról nyitott, asztalokkal ellátott, kulturált zöldséges piacot alakítanak itt ki november végéig.

Azt követően költözik vissza ide zöldséges piac, s az ideiglenes helyéről pedig a virágpiac is visszakerül majd megszokott helyére.
A felújítás után kicsit több árusító asztal lesz, s fedett - oldalt nyitott, épület már az időjárás viszontagságaitól is megvédi az árusokat, vásárlókat.

Az önkormányzat figyeli az újabb pályázati kiírásokat, mert a virágpiacot és belső piaci részen található nyitott árusító részeket is szeretnék lefedni.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 20. 09:37, vasárnap | Helyi

A VAKÁCIÓ ALATT IS BIZTONSÁGBAN!

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság ajánlásai a nyári szünetre.

2021. Június 20. 07:37, vasárnap | Helyi

BALLAGÁS A SZENTANNAIBAN

Rendhagyó ballagási ünnepséget tartott a Szentannai Sámuel Református Gimnázium, Technikum és Kollégium.

2021. Június 20. 07:32, vasárnap | Helyi

SPORTOLÁSI LEHETŐSÉG KICSIKNEK NAGYOKNAK

Balogh Gyula abádszalóki polgármesterrel a településükön történő sportpálya, műfüves focipálya és a helyi játszótér beruházásról, valamint azoknak a kihasználási lehetőségeiről beszélgettünk.

2021. Június 19. 07:54, szombat | Helyi

FOLYTATÓTDNAK AZ ÚTFELÚJÍTÁSOK KARCAGON

Folytatódnak nyáron is az útfelújítási munkálatok. A következő tudósításunkban Dr. Pintér Zoltán képviselő úrral beszélgetünk.