Városlista
2023. december 4, hétfő - Barbara, Borbála

Hírek

2023. November 19. 05:02, vasárnap | Helyi

MEGVÁGTA ISMERŐSE NYAKÁT

MEGVÁGTA ISMERŐSE NYAKÁT

A gyanúsított 1000 forintért vágta meg ismerőse nyakát, életveszélyes sérüléseket okozva. A hajdú-bihari rendőrök bűnügyi őrizetbe vették. A nyugalom megzavarására alkalmas tudósítás következik.

Bejelentés érkezett a rendőrségre, miszerint egy férfi megvágta ismerőse nyakát egy szóváltást követően.

Egy kisebb társaság születésnapot ünnepelt egy berettyóújfalui családi házban. A 49 éves házigazda szóváltásba keveredett egyik vendégével. A vita tárgyát egy 1000 forintos tartozás képezte.
Szó szót követetett, majd a 49 éves férfi kiment a konyhába, felkapott egy kést, és megvágta ismerőse nyakát. A sértett erősen vérzett, ezért sietve autóba ültették, és a helyi kórházba hajtottak vele. Az orvosi vélemények alapján életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A rendőrök még a helyszínen elfogták a házigazdát, majd előállították a rendőr-főkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették, a bíróság pedig elrendelte a letartóztatását.
Életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetése miatt kell felelnie.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 04. 14:36, hétfő | Helyi

ÁLLÁSAJÁNLATOK

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2023. December 04. 05:01, hétfő | Helyi

A VÍZKÉSZLETEK NÖVELÉSÉN A HANGSÚLY

A klímaváltozás káros következményeinek mérséklése a legfőbb célja az Európai Unió és hazánk 530 millió forintos támogatásával megvalósuló projektnek.

2023. December 04. 05:00, hétfő | Helyi

HOMÁLYOSAN EMLÉKEZTEK A TANÚK

Halált okozó testi sértés miatt emelt vádat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség azzal 47 éves karcagi férfivel szemben, aki egy ütéssel ölte meg idős áldozatát a karcagi kocsma előtt.

2023. December 03. 09:20, vasárnap | Helyi

ISMÉT SZEMLÉLETFORMÁLÓ FÓRUMOT TARTOTTAK

A Karcagi ifjúsági Ház és Városi Csokonai Könyvtárban ismét egy jó hangulatú lakossági szemléletformáló fórumot tartott a Karcag Városi Önkormányzat és a Tisza-tavi Regionális Hulladékgazdálkodási Társulás.