Városlista
2020. május 27, szerda - Hella

Hírek

2019. Szeptember 13. 19:18, péntek | Helyi

MEGVÁLTOZOTT LABARÚGÓ SZABÁLYOK

MEGVÁLTOZOTT LABARÚGÓ SZABÁLYOK

A Tájékoztatásra azért is volt szükség, mert elindult az új bajnokság, ahol már az új szabályok szerint kellett játszani

Megváltoztak a labdarúgó játékszabályok. Erről tartott előadást a Dérynében a Karcagi Sport Egyesület labdarúgó szakosztályának Dobos Zsolt, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Labdarúgó Szövetség Játékvezetői Testületének főtitkára, aki a megváltozott játékszabályokat ismertette a KSE ifjúsági és felnőtt labdarúgóival és edzőivel, s a magyarázat éles helyzetek bemutatásával vált teljessé és érthetővé.

A Tájékoztatásra azért is volt szükség, mert elindult az új bajnokság, ahol már az új szabályok szerint kellett játszani.

Az előadás előtt Szepesi Tibor, a KSE ügyvezetője és a játékvezető együtt adták át az előző bajnoki évad megérkezett érmeit és a gólkirályok díjait.

Az egyesület nevében Orosz István edzőt is köszöntötték, aki Szolnokon, a Megyeházán Jász-Nagykun Szolnok Megyei Testnevelési és Sport Díját vehette át, Szepesi Tibor a sportolók előtt gratulált.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 26. 08:32, kedd | Helyi

Halálos baleset Karcagon

Egy személygépkocsi hajtott árokba Karcag belterületén

2020. Május 25. 12:48, hétfő | Helyi

Heti állásajánlat

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2020. Május 25. 12:48, hétfő | Helyi

Sok volt a műszaki mentés a hétvégén

Igen jelentős és színes volt a megyei tűzoltók munkája a hétvégén a műszaki mentések szempontjából. Volt közöttük közlekedési baleset, állatmentés, gázömlés, favágás, sérült épület és egy rejtélyes, szúrós szag utáni nyom

2020. Május 25. 12:47, hétfő | Helyi

Por izzott egy üzem elszívó-rendszerében

Kevés tűzesetet kellett felszámolnia hétvégén a megye tűzoltóinak.