Városlista
2019. november 12, kedd - Jónás, Renátó

Hírek

2019. Szeptember 13. 19:18, péntek | Helyi

MEGVÁLTOZOTT LABARÚGÓ SZABÁLYOK

MEGVÁLTOZOTT LABARÚGÓ SZABÁLYOK

A Tájékoztatásra azért is volt szükség, mert elindult az új bajnokság, ahol már az új szabályok szerint kellett játszani

Megváltoztak a labdarúgó játékszabályok. Erről tartott előadást a Dérynében a Karcagi Sport Egyesület labdarúgó szakosztályának Dobos Zsolt, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Labdarúgó Szövetség Játékvezetői Testületének főtitkára, aki a megváltozott játékszabályokat ismertette a KSE ifjúsági és felnőtt labdarúgóival és edzőivel, s a magyarázat éles helyzetek bemutatásával vált teljessé és érthetővé.

A Tájékoztatásra azért is volt szükség, mert elindult az új bajnokság, ahol már az új szabályok szerint kellett játszani.

Az előadás előtt Szepesi Tibor, a KSE ügyvezetője és a játékvezető együtt adták át az előző bajnoki évad megérkezett érmeit és a gólkirályok díjait.

Az egyesület nevében Orosz István edzőt is köszöntötték, aki Szolnokon, a Megyeházán Jász-Nagykun Szolnok Megyei Testnevelési és Sport Díját vehette át, Szepesi Tibor a sportolók előtt gratulált.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 11. 18:20, hétfő | Helyi

Prosztatarák megelőzésének hónapja

November világszerte a prosztatarák megelőzésének hónapja!

2019. November 11. 18:16, hétfő | Helyi

Heti állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2019. November 09. 18:54, szombat | Helyi

Mautner Zsófi a Mórgó Csárdában

Alföldi ünnepi ebéd pedig természetesen nincs karcagi birkapörkölt és Ferdinánd nélkül. - Fotóval, Televíziós tudósítással!!!

2019. November 08. 14:54, péntek | Helyi

Kedden folytatódik a Kun-Mediátor per

A 2019. november 12-ére kitűzött tárgyalási napon előreláthatóan további sértetti tanúk kihallgatására kerül sor. Az ügy tárgyalása 2019. november 19-én és 26-án, majd december 3-án és 10-én folytatódik.