Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. December 07. 20:26, csütörtök | Helyi
Forrás: facebook.hu

Mikulás a Gimiben!

Mikulás a Gimiben!

Az idén is megérkezett iskolánkba a Télapó.

Az idén is megérkezett iskolánkba a Télapó. Hozta a segítőit is, akikkel ellátogatott az igazgatói irodába, a tanári szobába, a gazdasági irodába és nem utolsó sorban minden tanórára.

Az osztályoknak és a tanári karnak is egy-egy totót kellett kitölteniük, és természetesen idén is a tanárok csapata teljesített legjobban. Jó hangulatban telt el az a két óra, amit az iskolánkban töltöttek Télapóék, de mivel még sok helyre kellett menniük, búcsút vettünk tőlük. Reméljük, jövőre is eljönnek hozzánk, mert ide csupa jó tanuló és jó gyerek jár. Igaz, Télapó???
írta Szarkáné Tóth Andrea DÖK segítő tanár az iskola facebbok oldalán

Címkék: Karcag

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 12:50, péntek | Helyi

VÁDAT EMELT AZ ÜGYÉSZSÉG

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat azzal a 45 éves szegedi férfivel szemben, aki 2022 novemberében megfojtotta az alvó feleségét.

2024. Április 19. 10:44, péntek | Helyi

A TŰZ MARTALÉKÁVÁ VÁLT AZ EGYEKI HÁZ

Kigyulladt és teljes terjedelmében kiégett egy hatvan négyzetméter alapterületű melléképület tetőtere Egyeken a Táncsics Mihály utcában.

2024. Április 19. 08:09, péntek | Helyi

Lakatlan ház födémszerkezete izzott Öcsödön

Beizzott egy száz négyzetméteres, lakatlan családi ház födémszerkezete mintegy ötven négyzetméteren csütörtök éjszaka Öcsödön, a Bercsényi Miklós soron.

2024. Április 18. 20:15, csütörtök | Helyi

Kutyás szépségversenyen keresik a Tisza-tó szépét a tiszafüredi Kutyás majálison

Második alkalommal rendezik meg a tiszafüredi kutyastrandon, a Mancsos Pancsolóban a Kutyás majálist május 1-jén, ahol egész nap kutyás és családi programokkal várják a gazdákat és az ebeket.