Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Július 30. 09:33, szombat | Kék hírek
Forrás: mti

Milliókat csalt ki ismerőseitől egy férfi

Milliókat csalt ki ismerőseitől egy férfi

A rendőrök őrizetbe vettek egy szolnoki férfit, aki a gyanú szerint több mint ötven sértettet károsított meg azzal, hogy a kölcsönkért pénzt nem vagy csak részben fizette vissza

- tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-t. Hangai Nándor elmondta, a 41 éves férfi 2007 és 2015 között 600 ezer és 30 millió forint közötti összegeket kért kölcsön a sértettektől. A gyanúsított a kölcsönadási megállapodásokat a kapott pénz befektetése, valamint a tőke és hozamok visszafizetésének ígéretével kötötte meg, ám ennek már a szerződések aláírásakor sem állt szándékában eleget tenni.

A szolnoki férfi ellen a rendőrség elfogatóparancsot adott ki, Németországban fogták el, majd átadták a magyar hatóságoknak - tudatta a szóvivő.

A nyomozók a szolnoki férfit üzletszerűen elkövetett csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 08:07, péntek | Kék hírek

SE PÉNZ, SE TERMÉK

Online piactéren hirdetett egy egyeki férfi olyan termékeket, amik sosem voltak a birtokában. A karcagi rendőrök a Mátrix Projekt keretében gyanúsítottként hallgatták ki.

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 18. 20:15, csütörtök | Kék hírek

RABLÁS MIATT HÁRMAN ŐRIZETBEN

Elcsalták egy lakatlan területre, majd bántalmazták és elvették 47 ezer forintját egy idős férfinek Tiszaburán. A támadók őrizetben várják a bíróság döntését letartóztatásukról.

2024. Április 16. 18:26, kedd | Kék hírek

TÍZ DÍLER RENDŐRKÉZEN

Nagyszabású, összehangolt akcióban, több mint 180 kolléga közreműködésével csaptak le a rendőrök Jászapátiban és Hevesen új pszichoaktív anyaggal kereskedőkre.