Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2022. Január 12. 08:37, szerda | Helyi

MINISZTERI BIZTOS

MINISZTERI BIZTOS

Régi-új felelőst kapott a Tisza-tó fejlesztésének ügye. A most kinevezett F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő korábban már foglalkozott Magyarország második legnagyobb tavának helyzetével.

Magyarország második legnagyobb taváért már kormányzati tisztségviselő is felel.
Pintér Sándor belügyminiszter december 16-tól – a kinevezés visszavonásáig, de legfeljebb hat hónapra – F. Kovács Sándort miniszteri biztossá nevezte ki.

F.Kovács Sándor feladata a Tisza-tó fejlesztésének, hasznosításának és vízgazdálkodásának összehangolása a területi vízgazdálkodásért felelős vízügyi szervek, a települési és megyei önkormányzatok, illetve a mezőgazdaságban és a turisztikában érdekelt jogi és természetes személyek között.
A tárcavezető az új biztos munkájáról szükség szerinti, de legalább negyedéves jelentést kér. A politikus külön díjazást nem kap biztosi munkájáért.

F. Kovács Sándor már 2014-2016 között is felelt a területért, akkor Tisza-tavi miniszteri megbízott volt, 2015 és 2018 között pedig a Tisza-tó Térségi Fejlesztési Tanács elnökeként dolgozott.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 14:10, péntek | Helyi

KÖZGYŰLÉST TARTOTT A KUNSZÖVETSÉG EGYESÜLET

A közgyűlésen az egyesület 2023. évi működésről és a 2024. évi programtervről a szervezet elnöke számolt be.

2024. Május 17. 12:07, péntek | Helyi

ELBÚCSÚZTAK A GIMIS DIÁKOK

A Karcagi Nagykun Református Gimnázium végzős tanulói vettek búcsút a gimnáziumtól.

2024. Május 17. 10:30, péntek | Helyi

Kamionnal ütközött egy traktor Karcagon

Összeütközött egy sódert szállító kamion, és egy permetezőt húzó traktor csütörtök délután Karcagon, a Kisújszállási úton.

2024. Május 17. 10:04, péntek | Helyi

SIKERES VOLT A PROGRAM

Felkelteni az érdeklődést, mozgásra, táncra ösztönözni az óvodásokat nem is olyan nehéz. Kiváltképp akkor, ha olyan program mozgatja meg a gyerekeket és szüleiket is, mint a „Gyertek, gyertek játszani” projekt.