Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2021. Április 09. 18:15, péntek | PR
Forrás: (x)

Minőségi méterárú minden alkalomra

Minőségi méterárú minden alkalomra

Napjainkban ismét egyre nagyobb teret hódít a „csináld magad” szemlélet. Nincs ez másképpen a ruhák, textíliákból, méterárukból készíthető használati tárgyak esetben sem.

A kínálatban elérhető anyagok minőség az a tényező, ami ezt lehetővé, teszi, csak így lehet kielégíteni az egyre nagyobb igényeket.

A nyersanyagok felé fordulás érthető, hiszen a sok esetben kétséges minőségű kész termékek arra ösztönzik az embert, hogy maga keresse meg azt az anyagot, amiből ruházatát, használati cikkeit megvarrja, vagy elkészítteti.

A beszerzett magas minőségű anyagokból nem csupán modern és kényelmes ruházatot lehet készíteni, de az egyediség és különlegesség varázsa is adott.

Személyre szabott kényelem

A szabadidő anyag közkedvelt alapanyag, amiből ruházati cikkek széles skálája készül, kihasználva sokoldalú pozitív tulajdonságait, mint például a rugalmasság, vagy a jó hőszigeteléssel társított kellemes tapintás, bőrbarát jelleg.

A futter anyag éppen az év minden időszakában nem csupán kényelmes viselet, de jellegénél fogva alkalmas mind hidegebb mind pedig melegebb időszakokban használatos ruházati cikkek készítésére. Az enyhén rugalmas, jól szellőző, belső oldalukon hurkolt vagy bolyhos felületű textilek különösen alkalmasak mindenféle laza, kényelmes szabású, lágy esésű öltözék vagy otthoni kényelmi cikk elkészítésére.

Tökéletes alapanyag plédek, takarók, ágy és párnahuzatok megalkotására. Nem véletlen, hogy éppen ez az anyag az, amiből manapság egyre gyakrabban gyártanak a legújabb divattrendeket követő vagy klasszikus vonalvezetésű, mégis modern és kényelmes ruházatot. Ez az anyag ugyanis rengeteg pozitív tulajdonsággal rendelkezik, értelemszerűen nagy tehát iránta a kereslet, ennek köszönhetően pedig széles körű a használata.

A szabadidő anyag légáteresztő, rugalmas és nagyon kényelmes ugyanakkor praktikus és könnyen kezelhető viselet. További előnye, hogy a bolyhosodás problémája nem érinti, a felülete tapintásra és szemre is abszolút sima. Gyakorlatilag akármit készítenek ebből a sokoldalú anyagból, a kényelem szinte biztosan garantált, ami nem minden ruhaanyagról mondható el.

Ahol nem a víz az úr

Gyakori probléma, különösen a szabad óráikat aktív kültéri tevékenységgel töltők táborában, hogy egy-egy csapadékos nap tönkreteszi nem csak a hangulatot, de a ruhákat, és a felszerelést is.

Ezen a visszatérő gondon is segít a poliészter anyagok használata, melyek vízlepergető hatásuknál fogva ideális megoldást jelentenek erre a kérdésre.

Érdemes ebből a sokszínű, rugalmas és strapabíró anyagból készíteni esőkabátokat, hátizsákok, terítőket, de bármi mást is, ahol nedves közegre van kilátás, hiszen így nem csupán elkerülhetjük a fölösleges beázást, de még jól is fog mutatni minden, amit ebből a sokoldalú anyagból magunkénak mondhatunk.

A fotó forrása:
Dean Drobot / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat