Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2022. Október 09. 05:00, vasárnap | Helyi

MOTOROS TALÁLKOZÓ

MOTOROS TALÁLKOZÓ

A karcagi Akácliget Gyógy- és Strandfürdő immár huszadik alkalommal adott otthont a Karcagi Motoros Találkozónak, amelyre szép számmal érkeztek motorosok a rossz idő ellenére is.

A motorosokat az eső sem zavarta, ahogy a találkozó fő szervezőjét, Sántha Lászlót sem.

- A hétvégén egy egész széles programmal próbáltunk készülni. Ma este mindjárt kezd az Action. Utána a Felvidékről, Somorjáról a Rómeó Vérzik, és a Smith and Wessons trió lesz ma este a nap zárása. A holnapi nap folyamán újabb négy zenekar lesz, a karcagi, illetőségű Brain Drain, a Sinful Passions, akik a holnapi napra álltak össze, a húsz éves jubileumi bulira. Utánuk a Moby Dik fog következni. Egy sztriptíztáncosnő előadása után pedig színpadra lép a Sabbath Szombat.

- A motorosok között vannak visszatérőek, s vannak, akik először jöttek Karcagra.
- Holnap lesz egy díjátadás, csináltattunk 20 jubileumi címkével ellátott bort azoknak, akiknek köszönhetünk a 20 év távlata alatt támogatást. A maradék 10 bort tárgynyeremény sorsoláson a vendégek között fogjuk kisorsolni, merthogy ők rájuk is szükség volt ahhoz, hogy eljussunk ehhez a 20. évhez.

- A városban mindig sokan várják a motoros felvonulást ami most is lesz szombaton.
- Annyi különbséggel, hogy a város napja miatt egy pici kerülő lesz benne, de gyakorlatilag a szokásos útvonal lesz.
- A találkozó színfoltja minden alkalommal az erő- és ivóverseny. Erre is készülnek a szervezők.
- A szokásos versenyek meglesznek. Készülünk egy új versenyszámmal, a sörivó versenyt most megreformáljuk. Ha sikerül, mert ebben a pillanatban gyártás alatt az eszköz. Ha elkészül reggelig, márpedig úgy készülünk, hogy elkészül, akkor azt is be fogjuk vetni.

- S az időjárás remélhetőleg kegyes lesz a találkozóhoz, a hangulat már kezd megalapozódni, ismerősök, barátok üdvözlik egymást a 20. alkalmon, de lesz 25. 30. is a szervezők szerint.
- Az eső számlájára - igazából három év volt, amit esővel töltöttünk, ez is most úgy indul, de úgy gondolom nem olyan veszélyes, ha kis szerencsével így maradnánk, akkor működni fog a rendszer - állította Sántha László.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 16:24, szerda | Helyi

A hazai vadállományunk egyedülálló nemzeti kincsünk

Teremtett világunk megőrzése közös kötelességünk, a természet rendjét pedig nem lehet megbontani, éppen ezért hárul kiemelkedően fontos szerep a felelős és tudatos vadgazdálkodásra

2024. Május 01. 15:00, szerda | Helyi

KALAPÁCCSAL TÁMADT AZ IDŐS EMBERRE

A Kunszentmártoni Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be egy 22 éves cibakházi férfival szemben rablás bűntette és két rendbeli testi sértés büntette miatt.

2024. Május 01. 13:00, szerda | Helyi

MÉLTÓSÁG MEZEJE

A nárcisz a világon mindenütt a rákbetegek, a rákban haldoklókat gondozó szervezetek szimbóluma.

2024. Május 01. 07:00, szerda | Helyi

SZÉPÍRÓ VERSENY A SZENT PÁL MARISTA ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN

A Cigány hét keretein belül a hátrányos helyzetű gyermekek számára Szépíró versenyt rendeztek a Szent Pál Marista Általános Iskolában.