Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2023. Október 26. 05:01, csütörtök | Helyi

MOTOROS TALÁLKOZÓ

MOTOROS TALÁLKOZÓ

Lóerő-művészek. Idén is több ezer lóerő szabdalta szét a karcagi légtér csendjét az Akácliget Gyógy- és Strandfürdőben.

A leginkább elhivatottak már péntek este megérkeztek az Akácliget Fürdőbe, és járultak hozzá ahhoz, hogy ez legyen a legkevésbé csendes hétvége a fürdőhelyen.

A rendkívüli lóerőkhöz rendkívüli zene passzol, a három nap alatt több mint féltucat nagykoncertet hallgathattak, tombolhattak végig a szelíd motorosok.

SÁNTHA LÁSZLÓ főszervező Magor Motoros Klub:

"Most félig- meddig újabb játékokat vettünk elő, vagy hát ahogy vesszük, mert a régieket poroltuk le, amik már feledésbe merültek félig. Kihoztuk a traktorgumit, a verekedőgép az minden évben megvan, sörpörgető minden évben megvan."

Rendőri felvezetéssel veretett végig a városon a motoros felvonulás. Amelyen a tavalyinál is több motoros vett részt. Az idei volt a huszonegyedik találkozó, egyedül a 2020-ast voltak kénytelenek lemondani a szervezők, akkor a nagymotorokban rejlőnél is nagyobb erő, a koronavírus- járvány miatt voltak kénytelenek meghozni azt a döntést.

A látványos felvonulás és a koncertsorozat mellett még belefért egy kamionhúzó- verseny is. A fáradalmakat pedig az Akácliget Fürdő szolgáltatásait élvezve pihenték ki a motorosok.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 15:00, vasárnap | Helyi

BARÁTSÁGOS MÉRKŐZÉS

Erdély szívéből, Székelykeresztúrról érkeztek vendégek a városunkba. Itt tartózkodásuk alatt részt vettek egy barátságos focimérkőzésen is.

2024. Május 05. 09:00, vasárnap | Helyi

TÁNCHÁZ A MARISTÁSOKNÁL

A cigánytánc alapjaival ismerkedhettek meg a diákok a Szent Pál Marista Általános Iskolában a cigányhét záróprogramján. A következő percekben önök is betekintést nyerhetnek a jó hangulatú táncházba.

2024. Május 04. 15:00, szombat | Helyi

JÓTÉKONYSÁGI BÁLT RENDEZTEK

Az idei a Kátai Bál jótékonyságból befolyt bevételeit a kórház biztonságos betegellátáshoz szükséges eszközök beszerzésére fordítják.

2024. Május 04. 07:00, szombat | Helyi

ÁTADTÁK A GYÓGYSZERTÁR ÉPÜLETÉT

Újra helyben vásárolhatnak gyógyszereket a tiszaburaiak. Átadták ugyanis a településen a gyógyszertárat. Az épület átadása ünnepélyes keretek között zajlott.