Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Szeptember 20. 20:15, péntek | Helyi

Nagyon fontos számunkra Karcag

Nagyon fontos számunkra Karcag

Az október 13-ai önkormányzati választások tétjét nem szabad lebecsülni - hangsúlyozta Varga Mihály pénzügyminiszter a Dérynében tartott lakossági fórumon.

Nagyon fontos számunkra Karcag, és a város lakóinak a sorsa, ennek megfelelően kell dolgozni, kampányolni, hiszen nem mindegy ki vezeti a települést, hogy milyen összetételű az önkormányzat. Nem mindegy kinek a kezében van a gazdaság, a város vagyona, milyen a légkör a településen, hogyan fejlődik, milyen lehetőségeket lehet biztosítani a továbblépésre. Egy kiegyensúlyozott településen nyugodtan, boldogan, békében lehet élni, megvan a fejlődés lehetősége. Mi is nagy felelősséggel gondolkoztunk és állítottuk a képviselőjelöltek - mondta a fórum kezdetén Dobos László polgármester, majd bemutatta a jelölteket. 1-es körzet Molnár Pál, 2-es körzet Dr. Kanász-Nagy László, 3-as körzet Nagyné László Erzsébet, 4-es körzet Gyurcsek János, 5-ös körzet Dobos László, 6-os körzet Karcagi-Nagy Zoltán, 7-es körzet Szepesi Tibor, 8-as körzet Pánti Ildikó. Nekünk Karcag az első, kérem szavazzanak a jelöltjeinkre - mondta Dobos László.

- Választás van megint, polgármester úrhoz csatlakozva én is azt tudom mondani, hogy nincs olyan választás, amelynek ne lenne tétje. Még azok a választások is fontosak, amelyek látszólag nem következik változás. Májusban volt az Európa Parlamenti választás, ahol listákra szavaztunk másik 27 országgal együtt. Látszólag csak elmennek az emberek, szavaznak és a listáról bekerülnek a képviselők az európai parlamentbe és képviselik saját hazájukat. Itt le is lehetne zárni a történetet, de el kezdtem számolni, hét-nyolc kormány bukott meg az EP választások után - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter, aki hangsúlyozta, az önkormányzati választást sem szabad lebecsülni, az is egy olyan választás aminek nagyon közvetlen és konkrét hatásai lehetnek - hangsúlyozta, majd előadása második részében a magyar gazdaság helyzetéről és a magyar kormány elképzeléseiről is beszélt.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 09:00, szerda | Helyi

FEGYELMEZETLEN LÉLEKGYÓGYÁSZOK

A NAV munkatársai azokat az internetes szolgáltatókat szűrték ki, akik gyaníthatóan bejelentés nélkül, kontárként végzik tevékenységüket, illetve, akik a számla-, és nyugtaadást elmulasztják.

2024. Április 23. 15:51, kedd | Helyi

Kerékpáros kompokat adtak át a Tisza-tó melletti Tiszaderzsen

Két kerékpáros kompot adtak át Magyarország második legnagyobb tava, a Tisza-tó melletti Tiszaderzsen.

2024. Április 23. 13:39, kedd | Helyi

Kerítés égett Kisújszálláson

Kigyulladt egy ingatlan kerítése hétfő éjszaka Kisújszálláson, a Petőfi utcában.

2024. Április 23. 12:38, kedd | Helyi

VÍZVISSZATARTÁSSAL KÉSZÜLNEK AZ ASZÁLYRA

A KÖTIVIZIG működési területén a medrekben, tározókban, holtágakban, halastavakban visszatartott, illetve tározott vízkészlet meghaladja a 298 millió köbmétert.