Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2018. Szeptember 20. 19:00, csütörtök | Kék hírek
Forrás: police.hu

Nem akart sétálni, inkább ittasan autóbalesetet okozott

Nem akart sétálni, inkább ittasan autóbalesetet okozott

A 25 éves férfi vezetői engedély nélkül, ittasan okozott balesetet egy olyan kisbusszal, amit annak a tulajdonos tudta nélkül vitt el. A debreceni rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták.

Egy debreceni cég munkatársa értesítette a rendőrséget szeptember 19-én 14 óra körül arról, hogy telephelyükről valaki elvitt egy kisbuszt. A bejelentő elmondta, hogy a járműben GPS jeladó van, így ahogy elindult a gépjármű a cég udvaráról a telefonja azonnal jelezte neki. Mivel a jeladó a jármű helyzetét Debrecenben, a Vezér utcában határozta meg, így a járőrök odamentek, ahol már egy fának ütközve találták a kisbuszt. A 25 éves gépjárművezető is a helyszínen volt, aki nem sérült meg a balesetben. A rendőrök igazoltatták a debreceni férfit és megállapították, hogy soha nem rendelkezett vezetői engedéllyel, továbbá a vele szemben alkalmazott alkoholszonda is pozitív eredményt mutatott. Az egyenruhások előállították a sofőrt a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. R. Richard beismerő vallomást tett és elmondta, hogy nem akart hazasétálni, ezért gondolta úgy, hogy elviszi az autót.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a gyanúsítottal szemben jármű önkényes elvétele bűntett, valamint járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Címkék: baleset, debrecen, ittas

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás

2024. Május 03. 12:44, péntek | Kék hírek

A SZOLNOKI NYOMOZÓK VÁDEMELÉST JAVASOLNAK

Egy gyanúsított fényes nappal rabolta ki idős áldozatát a megyeszékhelyen.

2024. Április 30. 10:05, kedd | Kék hírek

ONLINE CSALÓ RENDŐRKÉZEN

A Mátrix Projekt keretében egy kerecsendi lakost vettek őrizetbe a karcagi rendőrök. A férfi a sértettek bankkártyaadatait megszerezve intézett online vásárlásokat. Másfél év alatt több millió forint kárt okozott.

2024. Április 29. 17:50, hétfő | Kék hírek

HALMOZTA A JOGSÉRTÉSEKET

Mivel nem talált fuvart egy alattyáni lakos, szerzett magának egy kocsit. A férfinak nincs jogosítványa, a vezetés előtt alkoholt fogyasztott, ráadásul még össze is törte az autót.