Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2024. Június 20. 09:57, csütörtök | Kék hírek
Forrás: police.hu

Nem tanulni járt az iskolába

Nem tanulni járt az iskolába

A karcagi rendőrök őrizetbe vettek egy tiszabői férfit, aki bő egy hét alatt háromszor is bement a helyi iskolába, és onnan összesen 39 informatikai eszközt lopott el.

A rendőrségre 2024. június 17-én érkezett bejelentés arról, hogy a hétvégén a tiszabői iskolából több mint 8 millió forint értékben tulajdonítottak el laptopokat.

A rendőrök adatokat gyűjtöttek, kamerafelvételeket elemeztek, és rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit június 18-án előállítottak a Karcagi Rendőrkapitányságra. A 27 éves tiszabői férfi kihallgatása során elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta, hogy az eszközök egy részét eladta, egy részét pedig elrejtette egy közeli búzamezőben.

Az is kiderült, hogy az elmúlt időszakban – június 7. és június 17. között – háromszor lopott az intézményből, ahonnan 39 informatikai eszközt vitt el. Ezek nagy részét – 23 laptopot és 2 tabletet – a nyomozók megtalálták és visszaadták az iskola igazgatójának.

A férfi ellen ezek mellett több vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt van folyamatban büntetőeljárás. Az ügyeket egyesítették, a gyanúsítottat őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 13:40, hétfő | Kék hírek

NEKI SEMMI SEM SZENT

A rendőrök őrizetbe vettek egy 19 éves helyi fiatalt, aki többek között a tiszaburai református templomba is betört.

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.