Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2023. Augusztus 08. 11:13, kedd | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

NEM TUDOTT LEÁLLNI

NEM TUDOTT LEÁLLNI

A szolnoki rendőrök őrizetbe vettek egy 19 éves helyi lakost, akit egy napon belül kétszer állítottak elő lopás miatt. Mindkét alkalommal a nőnél volt a zsákmány is.

Egy szolnoki lakos arról tett bejelentést a rendőrségen 2023. augusztus 4-én kora délután, hogy az egyik helyi ingatlan kerítéséhez lakatolt kerékpárjáról ismeretlen lefeszítette a lakatot és ellopta a járművet. A rendőrök a kiterjedt adatgyűjtés eredményeként egy órán belül ellenőrizték a feltételezett elkövetőt, aki éppen az ellopott kerékpárral közlekedett. A 19 éves nőt előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. A kerékpárt lefoglalták, majd a sértettnek visszaadták.

Ugyanezen a napon 20 óra körül a nő kinyitotta egy szolnoki lángosos büfékocsi ablakát, bement, majd üdítőitalokat valamint aprópénzt vitt magával. A rendőrök ezúttal is rövid időn belül, a helyszín közelében elfogták a fiatal nőt, akinél megtalálták az eltulajdonított értékeket. Kihallgatása során a gyanúsított mindkét cselekményt elismerte.

A nyomozók őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

A Szolnoki Rendőrkapitányság kétrendbeli lopás vétség elkövetése miatt folytat eljárást.

Címkék: #karcag tv, lopás, Szolnok

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 07:00, szerda | Helyi

SZÉPÍRÓ VERSENY A SZENT PÁL MARISTA ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN

A Cigány hét keretein belül a hátrányos helyzetű gyermekek számára Szépíró versenyt rendeztek a Szent Pál Marista Általános Iskolában.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 14:30, kedd | Helyi

ÉBREDEZIK A TISZA-TÓ

Ébredezik a Tisza- tó. Az áprilisi, váratlanul jó időben több ezren keresték fel az ország egyik legdinamikusabban fejlődő idegenforgalmi célpontját. A hónap közepe visszavetette ugyan a forgalmat, de az igazi szezon most kezdődik.

2024. Április 30. 11:25, kedd | Helyi

CIGÁNY HÉT A SZENT PÁL MARISTA ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN

1 hetes programsorozatot szervezett a Szent Pál Marista Általános Iskola Cigány-hét címmel.