Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2022. December 09. 12:53, péntek | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

NEM VOLT VÁLOGATÓS, MINDENT VITT, AMIT TALÁLT

NEM VOLT VÁLOGATÓS, MINDENT VITT, AMIT TALÁLT

A karcagi rendőrök egy nyár óta tartó bűncselekménysorozatnak vetettek véget a tegnapi napon, és őrizetbe vették a 12 bűncselekménnyel gyanúsítható kunmadarasi férfit.

A karcagi rendőrök egy nyár óta tartó bűncselekménysorozatnak vetettek véget a tegnapi napon, és őrizetbe vették a 12 bűncselekménnyel gyanúsítható kunmadarasi férfit.


Bejelentés érkezett a rendőrségre 2022. december 8-án reggel arról, hogy az éjszaka során ismeretlen egy kunmadarasi ház udvaráról különböző kézi szerszámokat, 3 db kerékpárt és az ingatlan gangjáról ruhaneműket tulajdonított el.

A helyszínre érkező rendőrök nem tétlenkedtek azonnal adatot gyűjtöttek és a látókörükbe került helyi férfi lakása felé vették az irányt. A feltételezett elkövető házában megtaláltak a három bicikliből kettőt. Az egyenruhások a 35 éves férfit elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók megállapították, hogy a jogsértő rovásán már több bűncselekmény is van, így az ügyeket egyesítették majd a férfit gyanúsítottként kihallgatták. A gyanú szerint idei év nyarától több kunmadarasi ingatlanban járt és onnan műszaki cikkeket, kézi szerszámokat, gépeket, élelmiszert, ruhaneműt, szeszesitalt, horgász felszereléseket, és élő állatot tulajdonított el.

A nyomozó hatóság a terhelt őrizetbe vételéről határozott és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

A Karcagi Rendőrkapitányság 7 rendbeli lopás bűntett, 4 rendbeli lopás vétség, és 1 rendbeli garázdaság vétség elkövetésével gyanúsítja az őrizetbe vett férfit, mely bűncselekmények közül kettő lopást szabadlábon lévő társával együtt követett el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

NEM KÉRÜNK A MIGRÁNSGETTÓBÓL

Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát, mely szerint elképzelhető, hogy akár Magyarországon is migránsgettók kerüljenek kialakításra.

2024. Április 27. 17:00, szombat | Helyi

PÁLINKÁSÜVEGGEL VERTE FEJBE-AGYZÚZÓDÁS LETT A VÉGE

Mezőtúron egy születésnapi összejövetel durvult el olyannyira, hogy a bulin résztvevő egyik férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

2024. Április 27. 15:00, szombat | Helyi

ROKKANTKOCSIST TÁMADOTT MEG

Felháborító eset történt városunkban. Egy rokkant kocsival közlekedő idős férfit raboltak ki a nyílt utcán.

2024. Április 27. 09:00, szombat | Helyi

BUSZMEGÁLLÓBAN ÉLESZTETTÉK ÚJRA

Egy 70 év körüli szolnoki nő hazafelé tartott, amikor minden előzmény nélkül, hirtelen összeesett a buszpályaudvaron, számolt be az esetről az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.