Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Július 02. 12:45, kedd | Helyi

Nemzetközi ezüstérmet kaptak

Nemzetközi ezüstérmet kaptak

Az AGroPerfekt Mezőgazdasági és Szolgáltató Kft. - Perfekt Natura tökmagolajaik részt vettek a II. Nemzetközi ALPOK-ADRIA Tökmagolaj kiállításon,

Horvátországban, ahonnan érmekkel tértek haza. A részletekről Kissné Gregor Piroskát kérdeztük.

-Mindkét kategóriában, a hidegen sajtoltban és a szűz eljárással készültben is neveztünk, és mindkét kategóriában ezüst érmet kaptunk. Karcagra az hozta a sikert, hogy nagy odafigyeléssel készítjük olajainkat, mivel kisüzem vagyunk, jobban odafigyelünk az alapanyagtól a kész termékig, mindenre. Az a nagy siker, hogy ez nem versenyolaj volt, amit a bemutatóra készítettünk, hanem abból küldtünk, amit bárki levehet az üzletünk polcairól is - árulta el az üzemvezető, akitől megtudtuk, most sárgabarackkal is kísérleteznek.
Az elmúlt évek kemény, küzdelmes időszaka hozta meg az üzemnek az újabb sikert - állítja Kiss Mihály tulajdonos, aki elmondta, a dicsérő szavak átlendítették őket mindig a holtponton, hiszen nagyon nehéz megjelenni ezen a zárt és telített piacon új termékkel. Nagyon sok múlik a külcsínen, a címkén, a marketingen, hiába kiváló a beltartalom.
A most kapott nemzetközi két ezüstérmük az eddigi legnagyobb elismerés az üzem számára, ahol az egészséges életmódhoz sok mindent biztosítanak.
A cégvezetők a természetes, adalékmentes élelmiszer előállítására törekszenek, legyen az olaj, méz vagy egyéb termék.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 15:51, kedd | Helyi

Kerékpáros kompokat adtak át a Tisza-tó melletti Tiszaderzsen

Két kerékpáros kompot adtak át Magyarország második legnagyobb tava, a Tisza-tó melletti Tiszaderzsen.

2024. Április 23. 13:39, kedd | Helyi

Kerítés égett Kisújszálláson

Kigyulladt egy ingatlan kerítése hétfő éjszaka Kisújszálláson, a Petőfi utcában.

2024. Április 23. 12:38, kedd | Helyi

VÍZVISSZATARTÁSSAL KÉSZÜLNEK AZ ASZÁLYRA

A KÖTIVIZIG működési területén a medrekben, tározókban, holtágakban, halastavakban visszatartott, illetve tározott vízkészlet meghaladja a 298 millió köbmétert.

2024. Április 23. 11:30, kedd | Helyi

ELKAPTÁK A TISZABURAI DÍLERT

Egy 47 éves férfi helyi lakosoknak árulta a kábítószert. A rendőrök őrizetbe vették, a bíróság elrendelte a letartóztatását.