Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Április 20. 13:13, kedd | PR
Forrás: (x)

Női sportruhák – hogyan válasszunk tökéleteset?

Női sportruhák – hogyan válasszunk tökéleteset?

A nők egyik kedvence, a sportruházat, hiszen rendkívül kényelmesek.

Egy ilyen szettben nyugodtan végezhetik a házimunkát, edzhetnek az edzőteremben, de ezek a mai modern sportruhák, akár arra is alkalmasak, hogy ezekben ruccanjunk ki a városba, ha ügyeket intézünk, hiszen a női sportruházat mind kialakításában, mind szín tekintetében nagyon is megfelel az aktuális trendeknek. Ezek a ruhadarabok követik a test vonalát, ennek is köszönhető, hogy még egy- egy megerőltető edzés során is maximális kényelmet biztosítanak. Nem beszélve arról, hogy milyen jó érzés egy ilyen sportruházatban kipihenni a hét fáradalmait egy - egy szombati vagy vasárnap napon. Úgy is mondhatjuk, hogy univerzális darabokról van szó és sokféle stílus kialakítását teszik lehetővé. Mutatjuk is, hogy milyet és hogyan válassz!

A sportruházat mérete és anyaga

A sportruházat akkor jó, ha kényelmes. Akkor lesz kényelmes, ha a megfelelő méretet választjuk. Mit is jelent ez? Ne legyen annyira feszes és szoros, hogy mozogni is alig tudunk benne, de az sem jó, ha minden lépésénél le akar rólunk csúszni. A legjobb döntést akkor hozzuk, ha olyan sportruházatot választunk, amelyben maximálisan jól és komfortosan érezzük magunkat.

És milyen legyen az anyaga? A sportruházat anyaga is kiemelkedő szerepet játszik, hiszen csak akkor érezzük jól magunkat abban, ha kényelmes, ha kellemes a tapintása, ha jó a légáteresztő képessége, jól vezeti az izzadtságot, és ha pihe- puha a bőr számára.

A stílus és a szín is kiemelt szerepet játszik

A sportruházat kiválasztásánál mindenképpen prioritást élvez a ruhadarab stílusa is, hiszen ha nem az egyéniségünknek megfelelő ruházatot választjuk és viseljük, akkor csak feszengünk abban és nem lehetünk igazán önmagunk. Ma már olyan széles skálán mozognak a női sportruházatok, stílus tekintetében is, hogy bárki megtalálhatja az egyéniségének megfelelő darabot.

Ha az egyszerű stílust preferálod, akkor színek tekintetében is a letisztultságra, a szolidabb színek kiválasztására törekszel. A Bolf webáruházban mindenféle stílusra gondoltak, így a klasszikus stílust kedvelők számára is tartogatnak meglepetéseket. Mint például a Bolf 0002 kapucnis, szürke női tréning szettet, amely egy basic típusú szett belebújós pulcsival és melegítőnadrággal.

Ha imádod a neon, a sárga, a zöld, a pink színeket, akkor is találsz a Bolf webáruházban kedvedre való sportos szettet. Egy ilyen sportruházattal nem csak a saját hangulatodat fokozhatod, hanem a környezetedben élőket is jó kedvre derítheted. Ezt a pozitív életszemlélet hangsúlyozhatod egy sárga sportruházattal – Bolf 0002 –, amely nem csak a színe miatt divatos, hanem a kialakítása miatt is. A kenguru zsebbel ellátott kapucnis pulcsi, az ujjain és az alján lévő passzés szár mind - mind megfelel a mai trend követelményeinek.

A test vonalát követő darabok is népszerűek

Nem csak azok a nők kedvelik a testalkatot kiemelő sportruházatot, akiket tökéletes testalkattal áldott meg a sors. Sok nőnek egy feszes, testhez simuló sportruházat adja meg azt a napi motivációt, amely segít nekik a testsúlycsökkenésben. És valljuk be, nagyon nőiesek az ilyen szettek. A Bolf kínálatában is találsz ilyen darabokat. A Bolf YW06018 fehér női tréning szett is ilyen modell, dekoratív csíkkal az oldalán, két oldalsó cipzárazható zsebbel, és megkötős kapucnival.

Ha valami dizájnosra vágysz

A fentebb felsorolt női sport szettek is követik az aktuális divatot, de ha még extrémebb és még trendibb sportruházatra vágysz, akkor a Bolf 003 lila női tréning szett csakis rád vár. A sportos stílusú szett 95 %-ban pamutból készült és két külső zsebbel ellátott.

Ha nem vagy elég merész, de klasszikusnak sem mondanád magad

A Bolf 5761 világosszürke női tréningruha összeállítás pontosan azoknak a hölgyeknek készült, akik szeretik a divatot, szeretik a nőies, kifinomult ruhadarabokat, de a klasszikus stíluselemek is felelhetők az öltözékükben. A kardigánt, akár önállóan is viselheted, hiszen ezüst cérnával van díszítve.

Címkék: bolf, női, ruha, sportruha

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.