Városlista
2021. június 21, hétfő - Alajos

Hírek

2013. November 21. 21:15, csütörtök | PR

Norbi és Réka Karcagon

Norbi és Réka Karcagon

Schobert Norbert és felesége, Rubint Réka Karcagra látogatott az új Update1 Szaküzlet megnyitásának alkalmából.

Hiába az esős, késő őszies időjárás, sokan voltak kíváncsiak Schobert Norbertre és Rubint Rékára, akik az új Update1 Szaküzlet ünnepélyes megnyitásának alkalmából érkeztek Karcagra.

A várakozás percei alatt az üzlet tulajdonosai Norbi finom és egészséges termékeivel látták vendégül az érdeklődőket.

Mire a tálcák kiürültek, meg is érkeztek a várva várt vendégek.

Schobert Norbert rövid beszédében kiemelte az egészséges táplálkozás fontosságát. Hangsúlyozta, hogy az Update termékek nem csodaszerek, csupán szénhidrát- és cukorszegény ételek, melyekhez 95% szénhidrátcsökkentett liszthelyettesítőt használnak, és nem tartalmaznak hozzáadott cukrot. Aki egész nap 1-es kód alapján étkezik, az eredményes és kellemes fogyást tud elérni, a cukormentes ételek pedig a cukorbetegek étkezését teszik változatossá, számukra fogyaszthatóvá.

Néhány mondatban kitért jövőbeli terveire is. Elképzelése szerint pár év múlva nem csak egész Európával, hanem az egész világgal meg szeretné ismertetni termékeit. Mindezt önerőből, állami támogatás nélkül kívánja megvalósítani, mert mint mondta: "nem akarok olyan pénzből terjeszkedni, melyet például 1000 pedagógus béréből vontak le".

Rubint Réka a mozgás fontosságáról, a mozgás öröméről beszélt. Véleménye szerint a rendszeres mozgással nem csak fizikailag tartjuk karban testünket, hanem mentálisan is erőssé tesz.

Már 20-30 perces testedzés is magabiztossá, elégedetté tesz minket az élet minden területén.

Az estét remek hangulatú és kötetlen dedikálás, beszélgetés és természetesen a közös fotózás zárta.

Galériánkat a lenti képekre kattintva tekinthetik meg.

- InfoKarcag -

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 18. 15:41, péntek | PR

Reumakórházból járási hivatalt építettek

Egy évek óta nem használt, korábban reumakórházként működött épületet alakított át járási hivatallá és kormányablakká, a Jánosik és Társai Kft.

2021. Június 17. 11:31, csütörtök | PR

A festőszalag a legjobb barátod a lakásfelújításnál

Ha te is azok egyike vagy, akik nem engedhetik meg maguknak a profi szobafestőt, vagy éppen már nem találsz embert, aki elvállalná a munkát, ezért belevágsz egyedül...

2021. Június 17. 11:20, csütörtök | PR

Miért válaszd a gondozásmentes akkumulátort

Nagy bosszúság, ha a kocsi nem indul, mikor szükségünk van rá. Ennek sokszor az akkumulátor az oka, mert vagy lemerült, vagy gondozást igényel, amit nem adtunk meg neki.

2021. Június 17. 10:55, csütörtök | PR

Tudod, hogy zajlik a szinkronfelvétel egy hangstúdióban?

Az itthon forgalomba kerülő filmek túlnyomó többsége szinkronizáltan kerül a mozikba vagy a tévébe. Ezt a munkát kifinomult hangstúdióban végzik, de hogyan is zajlik pontosan a szinkronfelvétel a hangstúdiókban?