Városlista
2019. június 16, vasárnap - Jusztin

Hírek

2019. Március 17. 09:22, vasárnap | Helyi

NÖVEKVŐ ELŐFOGLALÁSI KEDV

NÖVEKVŐ ELŐFOGLALÁSI KEDV

Sokan már most lefoglalják a szállásukat a nyári időszakra. A szakemberek is azt tanácsolják, hogy ne várjunk az utolsó pillanatig, mert könnyen lemaradhatunk a jó minőségű és jó szolgáltatásokat kínáló csomagokról.

Sokan lefoglalták már szállásukat ebben a Berekfürdői szállodában. Szopkó Rita szállodavezető-helyettes kiemelte, hogy az előfoglalások alapján jó szezonra számíthatnak a térség szállodái 2019-ben.

- Ahogy a tavalyi évben is megfigyelhető volt a növekedés a vengédéjszakák számának növekedésében, így idén is erre számítunk, ezek a jelek mutatkoznak a foglalások tekintetében.

Az idei tavasz 2 hosszú hétvégével indul. Óriási az érdeklődés a jó helyek iránt. A szállodában is már csak kevés kiadó szoba van. A nyári előfoglalások is elindultak, de a főszezonra még akad szabad szoba.

- Ez főleg a húsvéti időszakra jellemző, sokan már szilveszter előtt befoglalták szállásukat. Egyelőre még tavaszra foglalnak az emberek, de lassan indul a nyári szezon is.

Korlátozott számban vannak már csak helyeink a hosszú hétvégékre. Érdemes minél előbb megtervezni a pihenést. A szakember azt mondja, hogy a nyári nyaralást 4-6 héttel a kiválasztott dátum előtt érdemes foglalni.

- A legnépszerűbb a telefonos megkeresés, de sokan foglalnak online és különböző szállásoldalakon is. A nyári időszakban jellemző inkább az internetes foglalás.

A szakember hiány még nem oldódott meg a térségben. Szopkó Rita azt mondja, hogy a fejlődő turizmus vonzóvá teheti a fiataloknak ezt a pályát.

Az árak 5-10 %-al emelkedtek, de a foglalási kedv ennek ellenére sem csökken.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 15. 17:48, szombat | Helyi

A Kossuth térről rajtolt el

A Kossuth térről rajtolt el szombat délelőtt a Tour de Hongrie 2019 mezőnye.

2019. Június 14. 19:54, péntek | Helyi

Családi délután a fürdőben

A Madarász Imre Egyesített Óvoda „Sportolj velünk!”- családi délutánra hívta az óvodásokat és szüleiket az Akácliget Fürdőbe.

2019. Június 14. 19:54, péntek | Helyi

Elkészült a gyümölcsfeldolgozó üzem

A kezdetek óta részt vesz Berekfürdő a Start-munkaprogramban héthektáros kertészettel.

2019. Június 14. 19:53, péntek | Helyi

Új parkolási rendszer

Az új Karcagi Rendőrkapitányság átadása után is kétirányú a forgalom a József Attila utcában. Lesz-e ebben változás? - kérdeztük Teleki Zoltán r. alezredes, kapitányságvezetőtől.