Városlista
2020. február 18, kedd - Bernadett

Hírek

2020. Február 13. 10:42, csütörtök | Helyi

Nyílt nap után

Nyílt nap után

1. Nyílt napot tartott a Karcagi Nagykun Református Gimnázium és Egészségügyi Szakgimnázium a pályaválasztás előtt álló elsősorban karcagi, de környékbeli nyolcadikosoknak.

Mint Tóth Barna igazgató elmondta, a gimnázium nemcsak ezen a napon, hanem az év minden napján nyitott iskola, kapcsolódva városi és egyéb rendezvényekhez, de kulturális, sport és tanulmányi téren is aktív a diákélet.
Ebbe is betekinthettek az iskolába látogatók, akik először egy rövidfilmet néztek meg a Refiről, majd nyílt tanórákon vehettek részt. Az angol, német és orosz nyelv iránt érdeklődők különleges bemutató órákon barátkozhattak a tananyaggal.
Látványos volt a biológiai bemutató és az interaktív kémiaóra is.

A szaktanárok példákon át bemutatták a fizikai összefüggéseket, négyzetre emelték a matekot, az anyanyelvi órákon pedig a vendégek részesei lehettek a múzsák teadélutánjának, de a történelem iránt érdeklődők is kaphattak tanulmányaikhoz háttér információkat - segítve az iskolaválasztást, hiszen a Refiben a tagozatokon igen sokrétű a képzés, a tehetséggondozás, mely révén a tanulmányi versenyzésre is van bőven lehetőség. A következő nyílt nap januárban lesz, melyre szintén várják az érdeklődőket.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 18. 08:56, kedd | Helyi

DIÁKOLIMPIA LESZ KARCAGON

Február 20-23. között városunk ad otthont a Diákolimpia Asztalitenisz Országos Döntőnek.

2020. Február 17. 19:17, hétfő | Helyi

DÍJAT KAPOTT BOSNYÁK IMRE

Agrárminisztérium támogatásával meghirdetett \" Így kezdtem én\" című, a kisállattenyésztést népszerűsítő pályázaton senior kategóriában Bosnyák Imre harmadik helyezést ért el.

2020. Február 17. 19:16, hétfő | Helyi

ELŐKÉSZÜLETI MÉRKŐZÉS

Lejátszotta első edzőmérkőzését a karcagi labdarúgó-csapat.

2020. Február 17. 19:13, hétfő | Helyi

70 ÉVES LETT KURUCZ ISTVÁN

70. születésnapja alkalmából edzésükön a birkózók, Urbán Zoltán edző és a szülők, valamint a KSE nevében Szepesi Tibor ügyvezető köszöntötte Kurucz Istvánt, a KSE Birkózó Szakosztálya vezetőjét.