Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2017. Szeptember 29. 18:44, péntek | Helyi

OMÉK nagydíjas karcagi kutya

OMÉK nagydíjas karcagi kutya

Budapesten, a Hungexpo területén rendezett OMÉK Nagydíj Kutyakiállításon, melyen magyar kutyafajták vettek részt, Ferenczi Andrea erdélyi kopó szukája Arany, növendék osztályban K1.CAC címet ért el.

Édesanyja, Ferenczi Sándorné mellett kiskora óta ott van a kutyakiállításokon Andrea, aki több saját kutyát is kiképezett már, melyek szintén rangos minősítésekkel rendelkeznek.
Mivel magyar fajtát is szeretett volna, tavaly erdélyi kopó kiskutyával bővült az állománya. A 21 hónapos Arany nagyon szép eredményeket ért már el. Nemrég vaddisznón voltak vele, ahol munkában is nagyon megfelelt.
- Jó volt látni, ahogy egy családi kutya a több hektáros kertben dolgozott, a vadász ösztönök pár perc alatt előjöttek a kis családi kutyából és tette a dolgát, kereste a területen a vaddisznót - mondja Andrea, akinek óvodás kislánya szintén otthonosan mozog a bemutatókon a kutyák között. A Ferenczi család a Szivárvány úti kutyakiképző telepen várja azokat, akik szeretnék betaníttatni kedvenc kutyájukat.

Címkék: Karcag, kutya, Omék

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 12. 15:00, vasárnap | Helyi

ISMÉT DÍLER KEZÉN KATTANT A BILINCS

Fél kilogramm új pszichoaktív anyagot találtak a szolnoki nyomozók egy helyi férfinél. Őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását.

2024. Május 12. 08:00, vasárnap | Helyi

BOROTVAPENGÉVEL FENYEGETŐZÖTT

A Szolnoki Járási Ügyészség rablás büntette miatt indítványozta egy 39 éves szolnoki férfi letartóztatását.

2024. Május 11. 15:00, szombat | Helyi

IDÉN IS MEGRENDEZTÉK A SZAK-MA BÁLT

Idén is megrendezésre került a Szak-ma Bál Karcagon. A jótékonysági bálnak a Déryné Kulturális, Turisztikai, Sport Központ és Könyvtár adott helyet.

2024. Május 11. 08:36, szombat | Helyi

Megemlékezés A Városháza dísztermében

A Karcagi Városháza dísztermében dr. Pintér Zoltán Árpád önkormányzati képviselő , a Kováts Mihály Baráti Társaság Egyesület elnöke méltatta Fabriczy Kováts Mihályt