Városlista
2020. október 24, szombat - Salamon

Hírek

2020. Október 17. 08:13, szombat | Helyi

ONLINE VERSENY

ONLINE VERSENY

A Szentannai Sámuel Református Középiskola diákjai, Fazekas István szép szakmai sikert ért el a tavalyi évben az Országos Érettségi Vizsgatárgyak versenyén.

Az online elődöntőn több szentannais részt vett, az első 20-ba azonban csak Fazekas István jutott be. A szolnoki országos döntő a járványhelyzet miatt elmaradt, az érettségi eredményt számították be.

István a gyakorlati tárgyakat szereti, de ha kell, szerel is. Családja otthon gazdálkodik, s ő is elhelyezkedett már egy másik mezőtúri családi gazdánál, ahol mindenes. A Szentannait öt éve a nyílt napja alapján választotta, így látta színvonalas, jól felszerelt, a tanárok is felkészültek -s ezt tapasztalta diákként is.

A versenyre tanára Simon Gyula készítette fel, email-ben kapta az anyagokat. A felkészülést komolyan vette, így jött meg a siker az érettségin, ami egyben a verseny döntőjébe is beszámított.

Ha lesz idén OSZTV, azon is indul majd.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 23. 12:45, péntek | Helyi

1956 - os megemlékezés Karcagon

A járványügyi helyzet miatt városunkban módosult a Karcag Városi Önkormányzat és a Déryné Kulturális Központ szervezésében az 1956-os forradalom és szabadságharc 64. ...

2020. Október 22. 11:04, csütörtök | Helyi

Tájékoztató a koronavírus helyzetről a Madarász Imre Egyesített Óvodában

Intézményünk Jókai úti óvodájának Pitypang csoportjában 1 kisgyermek koronavírus tesztje pozitív lett.

2020. Október 21. 20:11, szerda | Helyi

XXIV. “KURUCZ TESTVÉREK” BIRKÓZÓ EMLÉKVERSENY

Tisztelettel meghívjuk Önt 2020. október 24-én 10:30 órakor a Karcagi Városi Sportcsarnokban Kelet-Magyarország Régió Diák I. szf. Birkózóversenyre amely egyben a XXIV. “KURUCZ TESTVÉREK” BIRKÓZÓ EMLÉKVERSENYE

2020. Október 21. 17:16, szerda | Helyi

IGAZI CSAPATMUNKA

Dániel Csaba, a Karcagi Cserhát mezőgazdasági Kft ügyvezető igazgatója az ünnepi önkormányzati ülés keretei között vette át a Jász-Nagykun-Szolnok megyei gazdasági díjat.