Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2017. Február 24. 09:31, péntek | Helyi

Országos döntő Karcagon

Országos döntő Karcagon

Karcag adott otthont február 17-19. között az Asztalitenisz Diákolimpia Országos döntőjének.

A versenyt pénteken a Sportcsarnokban a rendezők nevében Veres Pál, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület titkára nyitotta meg.

A karcagi önkormányzat nevében Szepesi Tibor, a Déryné Kulturális Központ igazgatója köszöntötte a megjelent sportolókat és felkészítőiket.

A háromnapos versenynek azért adhatott Karcag városa otthont, mert itt kiemelt fontosságot szentelnek a sportág népszerűsítésének - ezt már


Bóka Loránd, a Magyar Diáksport Szövetség Észak-alföldi régiójának irodavezetője mondta, aki jó versenyzést kívánt a diákoknak.

A megyei asztalitenisz szövetség nevében Csornai Csaba köszöntötte a versenyzőket, majd szólt a karcagi asztalitenisz múltjáról, a nagy elődökről és a jelenről. Mint elhangzott, a Kováts DSE-ben a 40 versenyző közül a legfiatalabb 6 éves, a legidősebb 76 éves.

A három nap alatt az I-II. korcsoportosok és a III-IV. korcsoportosok is külön csapatversenyen és egyéniben mérhették össze tudásukat. Az országból 290 általános és középiskolás jutott a legjobbak közé, hogy Karcagon kivívja a dobogós helyezést.

A Városi Sportcsarnokban már számos magas színvonalú sportesemény került eddig is lebonyolításra, s most az országos asztalitenisz döntő résztvevőitől is egy izgalmas, kiélezett versenyt láthattak a nézők. Szombaton a karcagi színekben induló Pekár Nikolettnek szurkolhattak, aki végül az országos ranglistán az előkelő 6. helyen végzett.

Címkék: Karcag

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 15:00, szerda | Helyi

HALÁLOS MOTORBALESET MEZŐTÚRNÁL

Árokba hajtott egy motoros a Mezőtúrt és Túrkevét összekötő út 20-as kilométerszelvényénél.

2024. Április 17. 13:00, szerda | Helyi

SOK A KULLANCS

A globális felmelegedés egyik haszonélvezői a kullancsok. Ez az apró rovar több betegséget is terjeszt, ugyanakkor a csípéseknek csak elenyésző százaléka vezet egészségkárosodáshoz.

2024. Április 17. 12:23, szerda | Helyi

KETTEN ŐRIZETBEN

Több lopás róható a terhére két tiszabői férfinak. Legutóbb egy iskola focipályájának kerítéséről 90 méter alumíniumlemezt vittek el.

2024. Április 17. 12:15, szerda | Helyi

"KÖZLEKEDIK A CSALÁD" VETÉLKEDŐ 2024-BEN IS

A közúti közlekedésben fontos, hogy a résztvevők körültekintő, megfontolt módon, egymást partnerkén tekintve közlekedjenek. A közlekedés szabályaival a legfiatalabbaknak érdemes minél korábban megismerkedniük, az idősebbeknek pedig so