Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2014. Március 17. 06:00, hétfő | PR
Forrás: (x)

Országos hírű kamionklinika - szerviz, festés, műszaki, biztosítás...

Országos hírű kamionklinika - szerviz, festés, műszaki, biztosítás...

Fuvarozócége van és kiváló karosszérialakatosokra, fényezőkre, szerelőkre van szüksége? Megtalálta.

A Simon és Társai Kft. tíz éves nemzetközi szállítási múlttal, 2000 januárjában kezdte meg a sérült kamionok és pótkocsik javítását a Veszprém megyei Öskün. Az ipari területen felépített összesen 456 nm alapterületű műhelyekben 10 fővel végzik a helyreállítási- és szervizmunkákat. Kezeik közül mindig tökéletes munkák gördülnek ki, újjá varázsolják azt is, amiről már mások lemondtak.

Egy kiváló kamionklinika a Veszprém megyei Öskün

A cég szolgáltatásai közé tartozik többek között a járművek műszaki vizsgára való felkészítése és vizsgáztatása, karosszériajavítás és alvázegyengetés Josham- rendszerrel, fényezés, üvegszálas javítás, spoilerek gyártása.
A szervizelések során vállalják a járművek olajcseréjét OMV olajokkal, motorfelújítását, fékjavítását, fékhatás mérését, motor-diagnosztikáját, autóvillamosági javítását, állófűtések, váltó javítását, műszaki állapot felmérését és műszaki vizsgáztatását. Vállalják továbbá pótkocsik fékjavítását, fékhatás mérését, műszaki állapot felmérését és műszaki vizsgáztatását, és mindezt professzionális szinten.

Egy kiváló kamionklinika a Veszprém megyei Öskün

A fényezés sem okoz gondot, külön helyiségben a legnagyobb "behemótokat" is könnyen újrafestik.

Egy kiváló kamionklinika a Veszprém megyei Öskün

Egyik szakterületük a balesetet szenvedett kamionok, teherautók fülkéinek helyreállítása Caroliner huzatópadon, a fülkék komplett cseréje, sérült, karambolos elemek cseréje, üvegszálas elemek javítása, valamint a spoilerek újragyártása.
A Kft. az Allianz Hungária Biztosító Zrt. prémium kategóriás javító partnere, valamint szerződésben állnak az Uniqua, a Generali-Providencia, valamint a Groupama Garancia Biztosítóval. Teljes körűen intézik karambolos gépjárművek kárfelvételét, biztosítási ügyintézését, javítási kalkuláció készítését Audatex rendszerrel.

Egy kiváló kamionklinika a Veszprém megyei Öskün

A jelenlegi gazdasági helyzet nehézségeire választ keresve és ügyfeleik ismert szempontjait figyelembe véve, biztosítási szakembergárdával a háttérben kifejlesztettek egy egyedülállóan újszerű, mégis rendkívül egyszerűen átlátható CASCO biztosítási konstrukciót. A „Simonman-Casco” elnevezésű egyedi termék a mai piacon elérhető hasonló biztosítások díjainál – még alacsony önrészek mellett is – jóval kedvezőbbeket tud ajánlani. A részleteket itt találják.

Ha a fenti szolgáltatásokra van szüksége keresse bátran a Simon és Társai Kft.-t. Szakértelmük, elhivatottságuk a legjobbak közé emelte őket a piacon.
A céget megtalálja Öskün, a Külterület 05/50 hrsz. alatt, az Ady Endre utca végén. Elérheti őket emailon, a simonestarsai.kft(kukac)chello.hu drótpostacímen, vagy a +36-88/588-570-es irodai, illetve a +36-30/9396-345-es ügyvezetői telefonszámon, illetve megtalálja őket a www.simonman.hu honlapon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat

2024. Február 13. 14:59, kedd | PR

K&H: iskolapadba ülhetnek a bankárok

a mesterséges intelligencia forradalmasítja a bankszférát