Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Május 14. 08:55, szombat | Helyi

Országos Nyugdíjas Művészeti Fesztivál Galériával!!!

Országos Nyugdíjas Művészeti Fesztivál Galériával!!!

A két nap alatt közel ezer szépkorú jött el Karcagra az ország számos teleüléséről

A hétvégén immár harmadik alkalommal rendezték meg az Akácliget Gyógy- és Strandfürdőben az Országos Nyugdíjas Művészeti Fesztivált. Szombaton Kovács Szilvia alpolgármester, vasárnap Pánti Ildikó önkormányzati képviselő köszöntötte a fellépő szépkorúakat. Mindkét nap Márkus Ica magyar nóta énekes volt a fesztivál házigazdája.

A strandról Andrási István, a Nagykun Víz- és Csatornamű Kft. ügyvezetője tájékoztatta a vendégeket, majd kezdetét vette az estig tartó éneklés, táncolás.

A két nap alatt közel ezer szépkorú jött el Karcagra az ország számos teleüléséről, s a közönség 84 egyéni és csoportos produkciót láthatott.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 20:15, csütörtök | Helyi

Kutyás szépségversenyen keresik a Tisza-tó szépét a tiszafüredi Kutyás majálison

Második alkalommal rendezik meg a tiszafüredi kutyastrandon, a Mancsos Pancsolóban a Kutyás majálist május 1-jén, ahol egész nap kutyás és családi programokkal várják a gazdákat és az ebeket.

2024. Április 18. 15:00, csütörtök | Helyi

VISSZATARTOTTA A BETÖRŐT

Az éj leple alatt, egy családi ház ablakán keresztül surrant be egy ingatlanba egy helyi férfi Kunmadarason, abban a reményben, hogy amíg a bent lakók alszanak, addig ő viszi az értékeket.

2024. Április 18. 13:51, csütörtök | Helyi

HOROGRA AKADTAK

Két napon is tiltott módszerrel halászókat fogtak a vízirendészek és hivatásos halőrök Tiszasüly külterületén. A rendőrök összesen hét férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

2024. Április 18. 13:00, csütörtök | Helyi

KÖLTÉSZET NAPJA HAJDÚSZOBOSZLÓN

Sokan hitték azt, hogy vandálok jártak Hajdúszoboszlón, hiszen aki a főtéren végigsétált, mindenfelé összefirkált kirakatokat láthatott.