Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2023. Június 01. 05:01, csütörtök | Helyi

ORSZÁGSZERTE EMELKEDETT A STRANDBELÉPŐK ÁRA

ORSZÁGSZERTE EMELKEDETT A STRANDBELÉPŐK ÁRA

A Magyar Fürdőszövetség információi szerint a tavalyi árakhoz képest kiugróan, akár 20-25 százalékkal drágulnak a strand- és fürdőbelépők országszerte.

Stábunk ellátogatott a szolnokiak körében népszerű MÁV strandra, ahol Pápai Anett pénzügyi vezetővel beszélgettünk az idei árakról.

-Jelenleg a jegytípusainkat és a jegyárainkat az előző évekhez képest a lakosok igényeihez alakítottuk ki. Én azt gondolom, hogy minden korosztály megtalálja a számára legkedvezőbb belépési lehetőséget. Jelenleg egyegész napos felnőtt belépőjegynek az ára 2700 forintba kerül, míg egy szolnoki lakosnak 2500 forintba a kedvezményes napi belépőjegyeink, ami a négy év korosztály fölötti, 18 éves korig, illetve 65 év korosztály felett pedig 1700 forintért tudnak naponta bejönni. Biztosítjuk a reggeli úszás lehetőségét és egy kedvezményes jegyárral, ami 6 órától 9 óráig vehető igénybe. A családok számára is van lehetőség. Ott két felnőtt, két gyermek tud bejönni a tavalyi 5200 forinthoz képest most 5900 forintért, tehát egy minimális emeléssel, illetve nagyobb csoportoknál is 1300 forintos lehetőség van a belépésre naponta magára a strandfürdő területén.

Ez minimális emelés a tavalyihoz képest.
-10-15 százalékos emelésben mutatkozik meg. A bérleteink jelen pillanatban úgy alakultak, hogy 10 alkalmas bérleteink vannak, amik 60 napig használhatóak fel a lakosok számára a reggeli időszakban, illetve egész napos úszóbérlet árakkal.
A családi kedvezmény igen népszerű Szolnokon.
-Nyáron, június 17-től elindítjuk a csúszdáinkat is, és nagy igény van rá, igen, jönnek a családok. Rengeteg családi jegyet tudunk eladni.
A tavalyi nyáron sokan jöttek strandolni ide.

- A nyártól, az idei szezontól reméljük, hogy ugyanolyan nagy létszámban lesznek látogatóink, mint az előző években, mert próbáltuk a jegyeket úgy kialakítani, hogy lehetőséget teremtsünk számukra arra, hogy egy kedvezményes belépéssel ugyanúgy tudjanak hozzánk jönni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 15:00, péntek | Helyi

NAGYNAK TŰNT A BAJ

Nagynak tűnt a baj, azonban szerencsére nem járt súlyosabb sérülésekkel az a közlekedési baleset, amelynek részesei egy személyautó és egy követ szállító teherautó volt Kisújszálláson.

2024. Április 26. 13:00, péntek | Helyi

REJTÉLYES MACSKAMÉRGEZÉSEK SZOLNOKON

Ismeretlen elkövető mérgezi a macskákat az egyik szolnoki városrészben. A tetemeket ráadásul sok ember által látható helyen \"teszi közszemlére\". A rendőrség is nyomoz a felháborító ügyben.

2024. Április 26. 10:31, péntek | Helyi

Hármas baleset Kisújszállásnál

Összeütközött egy személygépkocsi és egy kisbusz csütörtök este a 4-es számú főúton, Kisújszállásnál.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

TÁMADNAK A BÜDÖSBOGARAK

Büdös, kellemetlenséget okoz, emellett komoly kártevő is. Természetes ellensége alig van, így köszöni szépen, jól érzi magát Magyarországon.