Városlista
2023. február 6, hétfő - Dóra

Hírek

2016. November 04. 08:13, péntek | Helyi

Oviolimpia Kunhegyesen

Oviolimpia Kunhegyesen

A kunhegyesi sportcsarnok adott otthont az oviolimpiának, amelyet a tiszabői önkormányzat szervezett.

Domány István alpolgármester elmondta, a rendezvényükhöz csatlakozott Kunhegyes, Tiiszabura, Tomajmonostora és Kenderes önkormányzata, így most ezen öt település óvodásai vettek részt az első oviolimpián., ahol Pádár LKászló állította össze a feladatokat. A segítőknek köszönhetően megvendégelték a verseny végén a gyerekeket is. A lelkes ovisokat a lelátóról csatakiáltással biztatták társaik. Minden településen előválogatót is tartottak, így a döntőbe a legjobbak jöttek el.
- Nagyon szívesen adtunk helyet Kunhegyesen ennek a rendezvénynek, hiszen mi is fontosnak tartjuk, hogy már óvodás korban elkezdjék a kicsik a rendszeres sportolást, a mozgást, s erre a vetélkedőre rendkívül alkalmas a sportcsarnokunk - mondta Szabó András polgármester.

A kenderesi Liliom óvodásoknak Pádár Lászlóné polgármester is a helyszínen szurkolt. Ő is jó kezdeményezésnek tartja ezt, s örömmel jöttek el az olimpiára, remélve, lesz folytatása.

Címkék: kunhegyes

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 06. 09:18, hétfő | Helyi

ÁLLÁSAJÁNLATOK

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2023. Február 06. 08:53, hétfő | Helyi

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 72 óra rendőrségi híreiből

2023. Február 06. 05:00, hétfő | Helyi

HOLTÁGAK FELTÖLTÉSE

A csapadékos téli időszak következményeként kialakult árhullámokat kihasználva a KÖTIVIZIG működési területén 2022. decemberétől elkezdődött a holtágak vízpótlása, felkészülve az aszályos nyári időszakra.

2023. Február 05. 05:01, vasárnap | Helyi

LAKÓHÁZTŰZ CIBAKHÁZÁN

Kigyulladt egy ikerház egyik ötven négyzetméteres lakása Cibakházán, a Rákóczi utcában. Személyi sérülés nem történt. A nyugalom megzavarására alkalmas képsorok következnek.