Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Február 20. 17:06, szombat | Helyi

Ovis farsangok

Ovis farsangok

A tervezett városi, tagóvodai rendezvényeiket a pandémiás helyzet miatt csak szűk körben tudják megtartani, szülők nélkül. Elkezdődött a farsangi ünnepkör időszaka, erre készülnek az óvodák

Egy hosszabb, kéthetes egybefüggő téli szünet után kezdték az idei évet az óvodákban, január 4-én majdnem teljes gyermek, és teljes dolgozói létszámmal kezdtek.
A tervezett városi, tagóvodai rendezvényeiket a pandémiás helyzet miatt csak szűk körben tudják megtartani, szülők nélkül. Elkezdődött a farsangi ünnepkör időszaka, erre készülnek az óvodák, s csoport szinten tartják majd a farsangokat, a szülőket a zárt csoportfelületeken tájékoztatják.
Az ősztől iskolába menő gyerekekkel minden óvodában folyamatosan foglalkoznak egyéni fejlesztésekkel.

A személyes iskola-előkészítőket most nem lehet megtartani, de a szülők kapcsolatban vannak az iskolákkal. December óta már a szülőkkel egyeztettek az óvodapedagógusok a gyerekekről, melyik az a területe, ahol még fejleszteni kell, de van olyan is, akit egy évig szeretnének a szülők még óvodában tartani, ők beadták a kérelmeket a szakhatósághoz. 220 gyermek tanköteles jelenleg a MIEÓ-ban.

A leendő óvodások beíratása sem biztos, hogy személyesen történhet meg a tavasszal, a járvány helyzettől függ majd. Most online módon tudnak a szülőkkel kapcsolatot tartani, de a vezető bízik abban, hogy a tavaszi rendezvényeket már azt udvaron, velük együtt tarthatják meg.

Címkék: farsang, ovi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:00, szerda | Helyi

TÁRGYALÁSSAL FOLYTATÓDIK AZ ÜGY

Ritkaságszámba menő döntés született a Szolnoki Törvényszéken:

2024. Április 24. 09:00, szerda | Helyi

FEGYELMEZETLEN LÉLEKGYÓGYÁSZOK

A NAV munkatársai azokat az internetes szolgáltatókat szűrték ki, akik gyaníthatóan bejelentés nélkül, kontárként végzik tevékenységüket, illetve, akik a számla-, és nyugtaadást elmulasztják.

2024. Április 23. 15:51, kedd | Helyi

Kerékpáros kompokat adtak át a Tisza-tó melletti Tiszaderzsen

Két kerékpáros kompot adtak át Magyarország második legnagyobb tava, a Tisza-tó melletti Tiszaderzsen.

2024. Április 23. 13:39, kedd | Helyi

Kerítés égett Kisújszálláson

Kigyulladt egy ingatlan kerítése hétfő éjszaka Kisújszálláson, a Petőfi utcában.