Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2023. Június 15. 14:46, csütörtök | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

PADLÁSRÓL A RENDŐRŐRSRE

PADLÁSRÓL A RENDŐRŐRSRE

A lopással gyanúsított férfi azt hitte, ha ő nem látja az abádszalóki rendőröket, őt sem veszik észre. Tévedett.

Két rendbeli lopás vétség elkövetésével gyanúsítható az a 27 éves tiszaburai férfi, aki 2023. június 13-án a reggeli órákban egy tiszaburai élelmiszerüzlet nyitott raktárhelyiségébe surrant be és 7 db nagy kiszerelésű öblítőt tulajdonított el. A terhelt még aznap, a délelőtti órákban egy másik – lakatlan – ingatlan melléképületébe is bement, ahonnan egy 240 literes hulladékgyűjtő edényt és kerti szerszámokat tulajdonított el.

A bűncselekmények bejelentését követően adatgyűjtésre került sor valamint a rendelkezésre álló kamerafelvétel elemzése is segítette az elkövető azonosítását. Az egyenruhások egy lakó nélküli ház padlásán találták meg elbújva a jogsértőt, aki kihallgatásakor ugyan elismerte a terhére rótt cselekményt, azonban vallomást nem kívánt tenni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 17:00, szombat | Helyi

PÁLINKÁSÜVEGGEL VERTE FEJBE-AGYZÚZÓDÁS LETT A VÉGE

Mezőtúron egy születésnapi összejövetel durvult el olyannyira, hogy a bulin résztvevő egyik férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

2024. Április 27. 15:00, szombat | Helyi

ROKKANTKOCSIST TÁMADOTT MEG

Felháborító eset történt városunkban. Egy rokkant kocsival közlekedő idős férfit raboltak ki a nyílt utcán.

2024. Április 27. 09:00, szombat | Helyi

BUSZMEGÁLLÓBAN ÉLESZTETTÉK ÚJRA

Egy 70 év körüli szolnoki nő hazafelé tartott, amikor minden előzmény nélkül, hirtelen összeesett a buszpályaudvaron, számolt be az esetről az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

2024. Április 26. 15:00, péntek | Helyi

NAGYNAK TŰNT A BAJ

Nagynak tűnt a baj, azonban szerencsére nem járt súlyosabb sérülésekkel az a közlekedési baleset, amelynek részesei egy személyautó és egy követ szállító teherautó volt Kisújszálláson.