Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2023. Május 18. 10:35, csütörtök | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

PÁLYAORIENTÁCIÓS NAP A KASSAIBAN

PÁLYAORIENTÁCIÓS NAP A KASSAIBAN

Legtöbb diák a bűnügyi technikus asztalánál tolongott, de mindig népszerűek a bűn- és balesetmegelőzési programok is.

A Szolnoki Rendőrkapitányság prevenciós szakemberei a helyi Kassai úti Magyar–Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola pályaorientációs napján jártak 2023. május 17-én. A bűn- és balesetmegelőzési tevékenységet is magában foglaló délelőttön a gyermekek megismerkedhettek a közlekedésrendészeti szakterület munkájával, rolleres ügyességi pályán gyakorolhatták a szabályos közlekedést.

Sok diák érdeklődő figyelme kísérte a bűnügyi technikus munkáját, aki bevezette őket az ujjlenyomat vétel rejtelmeibe. A program során a baleset-helyszínelők által használt eszközöket is megismerhették a nebulók, valamint beülhettek a szolgálati gépkocsiba is.

A nap végén senki sem távozott üres kézzel, a biztonságos közlekedés jegyében láthatósági ajándéktárgyakat kaptak a részvevők.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 15:00, szombat | Helyi

JÓTÉKONYSÁGI BÁLT RENDEZTEK

Az idei a Kátai Bál jótékonyságból befolyt bevételeit a kórház biztonságos betegellátáshoz szükséges eszközök beszerzésére fordítják.

2024. Május 04. 07:00, szombat | Helyi

ÁTADTÁK A GYÓGYSZERTÁR ÉPÜLETÉT

Újra helyben vásárolhatnak gyógyszereket a tiszaburaiak. Átadták ugyanis a településen a gyógyszertárat. Az épület átadása ünnepélyes keretek között zajlott.

2024. Május 03. 14:16, péntek | Helyi

ZAJLIK A MUNKA A CSEMETEKERTBEN

Folyamatosan zajlik a munka a Városgondoksághoz tartozó Csemetekertben. Ottjártunkkor is szorgosan tevékenykedtek a területen, főként növényápolási és növényvédelmi munkákat végeztek.

2024. Május 03. 12:42, péntek | Helyi

Fának hajtott egy autó Kenderesen

Fának csapódott egy személygépkocsi csütörtök délután Kenderesen, a Vasút úton.