Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2024. Február 26. 10:46, hétfő | Helyi
Forrás: Karcag TV

PAPLANSZETTET LOPTAK

PAPLANSZETTET LOPTAK

Az idős sértett öröme határtalan volt, amikor a kunszentmártoni rendőrök átadták neki azt a két paplanszettet, amit néhány órával korábban loptak el tőle.

Egy helyi lakos tett bejelentést a rendőrségen, mert valaki bement a kunszentmártoni házába, és két paplan-párna termogarnitúrát vitt el 100 ezer forint értékben.

A nyomozók kamerafelvételt elemeztek, így könnyen azonosították a tettest, aki nem volt ismeretlen előttük.

A bűncselekmény elkövetésétől számított négy órán belül előállították a 46 éves helyi férfit, és lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, beismerő vallomást tett.

A rendőrök kutatás során megtalálták az értékes garnitúrát, így a lopási kár megtérült.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 19:07, vasárnap | Helyi

Ferdinánd nap

Ferdinánd napot tartott a Bengecseg Alapítvány a Gazdaházban. A megjelenteket Nagy Emese kuratóriumi elnök, valamint F. Kovács Sándor

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

NEM KÉRÜNK A MIGRÁNSGETTÓBÓL

Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát, mely szerint elképzelhető, hogy akár Magyarországon is migránsgettók kerüljenek kialakításra.

2024. Április 27. 17:00, szombat | Helyi

PÁLINKÁSÜVEGGEL VERTE FEJBE-AGYZÚZÓDÁS LETT A VÉGE

Mezőtúron egy születésnapi összejövetel durvult el olyannyira, hogy a bulin résztvevő egyik férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.