Városlista
2022. december 5, hétfő - Vilma

Hírek

2022. November 23. 14:49, szerda | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

PÁR MÁSODPERC

PÁR MÁSODPERC

Ennyi elegendő ahhoz, hogy valaki sértetté váljon. A jászsági rendőrök elfogták azt a férfit, aki egy pár pillanatra őrízetlenül hagyott táskát lopott el.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2022. november 22-én 16 óra 15 perckor, mert egy ismeretlen férfi a jászberényi kórház várójából – a sértett figyelmetlenségét kihasználva – eltulajdonította táskáját a benne lévő iratokkal és készpénzzel együtt. A feltételezett elkövető ezt követően bement a kórház mosdójába, majd kivett 31.500 forintot a táskából és a a pénzzel együtt sietve távozott.

A helyszínre küldött rendőrök a feltételezett elkövetőről kapott személyleírásnak megfelelő férfit igazoltattak Jászberény egyik utcájában, miközben a kórházba tartottak. Az intézkedés alá vont ruházatát átvizsgálták, melyben pontosan 31.500 forintot találtak. A 19 éves jánoshidai férfit az egyenruhások előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A jogsértő vallomásában a lopást elismerte. A rendőrök a készpénzt lefoglalták és a sértettnek visszaadták.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 05. 15:32, hétfő | Helyi

KÁBÍTÓSZER-KERESKEDELEM GYANÚJA MIATT ŐRIZETBEN

A szolnoki rendőrök rajtaütést követően 3 férfit vettek őrizetbe, továbbá több mint két kilogramm kábítószer gyanúját keltő anyagot foglaltak le.

2022. December 05. 15:24, hétfő | Helyi

VEGYÜK ÉSZRE! – BALESETMEGELŐZÉSI RENDEZVÉNY

A rendezvény célja a gyalogosok és a kerékpárral közlekedők láthatóságának javítása, valamint a téli közlekedési viszonyokra történő felkészülés elősegítése.

2022. December 05. 15:15, hétfő | Helyi

ROADPOL ALCOHOL&DRUGS - KÖZLEKEDÉSI AKCIÓ AZ UTAKON

A rendőrség Magyarország egész területén 2022. december 5. és 11. között közúti ellenőrzést végez.

2022. December 05. 05:00, hétfő | Helyi

FAHUSÁNGGAL ÜTÖTTE LE

A törökszentmiklósi rendőrök őrizetbe vettek egy fegyverneki férfit, aki a gyanú szerint fahusánggal bántalmazta a sértettet, majd elvette értékeit.