Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2021. Június 15. 08:44, kedd | Helyi

PEDAGÓGUSOKAT KÖSZÖNTÖTTEK

PEDAGÓGUSOKAT KÖSZÖNTÖTTEK

A Karcagi Római Katolikus Templomban Gulyás Zsolt plébános, érseki tanácsos által celebrált ünnepi szentmise keretében emlékezett meg a város pedagógusairól.

A Karcagi Katolikus Egyházközség Gulyás Zsolt plébános, érseki tanácsos által celebrált ünnepi szentmise keretében emlékezett meg a város pedagógusairól.
Az egyházközség vezetői és a Györffy István Katolikus Általános Iskola vezetősége hívta és várta erre az alkalomra az aktív és nyugdíjas pedagógusokat.

Az elhunyt tanárokról, igazgatókról, óvodapedagógusokról név szerint is megemlékezett Gulyás Zsolt. Az ünnepi szentmise után a plébánia kertjében látta vendégül az egyházközség a pedagógusokat, ahol Sipos Antal fuvola játéka után Horváth Rémusz Miklós hitoktató, a Karcagi Római Katolikus Egyházközség világi elnöke köszönte meg a pedagógusoknak a város óvodás és iskolás gyermekeit nevelő-oktató-tanító munkáját.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 16:24, szerda | Helyi

A hazai vadállományunk egyedülálló nemzeti kincsünk

Teremtett világunk megőrzése közös kötelességünk, a természet rendjét pedig nem lehet megbontani, éppen ezért hárul kiemelkedően fontos szerep a felelős és tudatos vadgazdálkodásra

2024. Május 01. 15:00, szerda | Helyi

KALAPÁCCSAL TÁMADT AZ IDŐS EMBERRE

A Kunszentmártoni Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be egy 22 éves cibakházi férfival szemben rablás bűntette és két rendbeli testi sértés büntette miatt.

2024. Május 01. 13:00, szerda | Helyi

MÉLTÓSÁG MEZEJE

A nárcisz a világon mindenütt a rákbetegek, a rákban haldoklókat gondozó szervezetek szimbóluma.

2024. Május 01. 07:00, szerda | Helyi

SZÉPÍRÓ VERSENY A SZENT PÁL MARISTA ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN

A Cigány hét keretein belül a hátrányos helyzetű gyermekek számára Szépíró versenyt rendeztek a Szent Pál Marista Általános Iskolában.