Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. Június 22. 15:02, szerda | Kék hírek
Forrás: infovárosok

Pénzbüntetés kapott, mert verte, szidta és alázta feleségét

Pénzbüntetés kapott, mert verte, szidta és alázta feleségét

Elítélték a férfit, aki rendszeresen szidalmazta, megalázta, felpofozta feleségét. A büntetővégzés jogerős, azt az ügyész is tudomásul vette.

A férfi és nő házassága 2020. őszére megromlott, gyakorivá vált közöttük a veszekedés, ennek során a férfi kiabált a feleségével, az esztergomi lakásukban a tárgyakat dobálta, és a sértettet trágár szavakkal illette, becsületsértő módon szidalmazta. A házasfelek kapcsolata úgy elmérgesedett, hogy 2021. januárban két veszekedés során a férfi pofon ütötte a nőt – közölte az ügyészség.

A sértett 2021. április 4-én a konyhában tésztát főzött, amikor a férfi ismét veszekedett vele, a tésztaszűrőt az abban lévő éppen leszűrt forró tésztával együtt megragadta, és a nő arcához dobta, azért, hogy őt megalázza. Ezt követően az asszony már csak aludni járt haza a gyermekekkel a közös lakásba, napközben az édesanyjánál tartózkodott.

A férfi 2021. április 17-én is veszekedett a nővel, a lakás folyosóján a nyakánál és a karjánál megragadta, betolta a szobába, miközben követelte, hogy adja neki oda a telefonját, hogy annak tartalmát megnézhesse. A férfi kikapta kezéből a mobilt, majd földhöz vágta, emiatt a telefon képernyője összetört, majd jobb kézzel tenyérrel arcon ütötte a nőt.

A sértett 2021. április 22-én kocsival érkezett haza, a férfi a lakótömb előtt várta, és számon kérte, hogy miért nem érkezett haza korábban, majd szidalmazta és amint az asszony kiszállt az autóból, rácsapta annak ajtaját. A sértett aznap az édesanyjánál aludt a gyermekekkel. Az elkövető 2021. április 24-én is szidalmazta a nőt, aki a gyermekekkel a napot máshol töltötte, este néhány holmiért mentek csak haza, ekkor a vádlott megint veszekedett vele, azzal fenyegette, hogy egy késsel kiszúrja a kocsi kerekeit, majd megragadta a kabátjánál, és ki akarta lökni a lakásból.

A kapcsolati erőszak bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádirata alapján eljárva az Esztergomi Járásbíróság 500 ezer forint pénzbüntetést szabott ki a férfival szemben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 08:07, péntek | Kék hírek

SE PÉNZ, SE TERMÉK

Online piactéren hirdetett egy egyeki férfi olyan termékeket, amik sosem voltak a birtokában. A karcagi rendőrök a Mátrix Projekt keretében gyanúsítottként hallgatták ki.

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 18. 20:15, csütörtök | Kék hírek

RABLÁS MIATT HÁRMAN ŐRIZETBEN

Elcsalták egy lakatlan területre, majd bántalmazták és elvették 47 ezer forintját egy idős férfinek Tiszaburán. A támadók őrizetben várják a bíróság döntését letartóztatásukról.

2024. Április 16. 18:26, kedd | Kék hírek

TÍZ DÍLER RENDŐRKÉZEN

Nagyszabású, összehangolt akcióban, több mint 180 kolléga közreműködésével csaptak le a rendőrök Jászapátiban és Hevesen új pszichoaktív anyaggal kereskedőkre.