Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2024. Február 28. 07:00, szerda | Helyi
Forrás: Karcag TV

PLASZTIKAI MŰTÉTRE VAN SZÜKSÉGE

PLASZTIKAI MŰTÉTRE VAN SZÜKSÉGE

A Tiszatenyőn élő Bartók Viktor még tavaly márciusban szenvedett munkahelyi balesetet a Bige Holding Kft. szolnoki kénsavgyárában, ahol sav robbant az arcába.

A cég azonban azóta sem fizetett kártérítést Viktornak, pedig a rá váró műtét miatt is nagy szüksége lenne a pénzre. Megrázó tudósítás következik.

A baleset akkor következett be tavaly márciusban munkahelyén, amikor az ott készült veszélyes sav minőségellenőrzését végezte. Ám a sav a lefolyócsőből nyílegyenesen, nagy erővel visszarobbant rá, és hiába volt rajta a teljes védőfelszerelés, súlyos másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett az arcán, a bal alkarján, a combján és a lábszárán. A felszabaduló gázoktól a tüdeje is megégett. Három hétig kezelték kórházban, bőrátültetést végeztek rajta. Azonban azóta sem kapott a cégtől semmilyen kártérítést.
A felépüléséhez plasztikai beavatkozásra lenne szüksége, aminek ára van.
Viktor elmondta stábunknak, hogy a baleset óta teljesen tönkrement az élete, a barátnője is elhagyta. A szája körüli hegek miatt pedig nagyon nehezen tud enni. Evés előtt be kell nyúlnia a szájába, és percekig nyújtani, hogy a kanál beleférjen.
A jó hír az, hogy rendbe tudnák hozni, a műtétek aktuális ideje április környékén lenne.
Ahhoz pedig, hogy el tudják végezni a szükséges műtétet, Viktornak pénzre lenne szüksége. Választ szeretne a cégtől, hogy a műtét idejére kap-e kártérítést. Ellenkező esetben az összes megtakarítása sem lenne elég a műtét költségeinek a fedezésére és attól fél, hogy banki kölcsönt kell majd felvennie.

Címkék: baleset, Karcag, Tiszatenyő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 17:00, szombat | Helyi

PÁLINKÁSÜVEGGEL VERTE FEJBE-AGYZÚZÓDÁS LETT A VÉGE

Mezőtúron egy születésnapi összejövetel durvult el olyannyira, hogy a bulin résztvevő egyik férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

2024. Április 27. 15:00, szombat | Helyi

ROKKANTKOCSIST TÁMADOTT MEG

Felháborító eset történt városunkban. Egy rokkant kocsival közlekedő idős férfit raboltak ki a nyílt utcán.

2024. Április 27. 09:00, szombat | Helyi

BUSZMEGÁLLÓBAN ÉLESZTETTÉK ÚJRA

Egy 70 év körüli szolnoki nő hazafelé tartott, amikor minden előzmény nélkül, hirtelen összeesett a buszpályaudvaron, számolt be az esetről az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

2024. Április 26. 15:00, péntek | Helyi

NAGYNAK TŰNT A BAJ

Nagynak tűnt a baj, azonban szerencsére nem járt súlyosabb sérülésekkel az a közlekedési baleset, amelynek részesei egy személyautó és egy követ szállító teherautó volt Kisújszálláson.