Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2022. Augusztus 16. 05:00, kedd | Helyi

PROGRAMOK A FÜRDŐBEN

PROGRAMOK A FÜRDŐBEN

Andrási Istvánnal, a Nagykun Víz- és Csatornamű Kft. ügyvezetőjével beszélgettünk arról, milyen programok várhatóak még a fürdőben.

Az Akácliget fürdőben egész évben van az uszodatérben úszásoktatás, edzés, a nyári időszakban elsősorban az úszásoktatások mennek minden korosztály számára a babaúszástól teljesen a felnőtt korig. Több oktatónk van, akik tartják ezeket az úszásoktatásokat. Van, aki úszni tanul, s van, aki tovább akarja fejleszteni magát. Szeretném elmondani, hogy az úszásoktatás a fedett térben, az úszómedencében és a tanuszodában van. Vannak más vendégeink is, akik nem úszásoktatás keretén belül, hanem csak kimondottan úszásra jönnek ki, őket mindig tájékoztatjuk arról a pénztárnál, a főépületnél és a honlapunkon is, hogy mikor foglalt az úszómedence vagy a tanuszoda, így tudják időzíteni az úszásukat.

- Gondolom, ez inkább a kora reggeli meg a késő délutáni időszak?

- Így van, amúgy is a jegykonstrukciónkban is van uszodabérlet reggel 6-tól 9-ig, illetve este 18-tól 20 óráig.

- Milyen programokkal várják augusztusban a vendégeket?

- Augusztus 27-én délután lesz nótaműsor, a szeptemberi záró rendezvényünk a motoros találkozó, de még lesznek egyéb rendezvények is.

- A forró nyár meghozta a vendégeket?

- Igen, talán annyi hátránnyal indultunk idén, hogy egy medencénk felújításra kerül, már az előkészítő, tervezései, egyeztetései, szerződéskötések vannak folyamatban. Az, hogy kiesett, körülbelül 80 százalékos az eddigi megszokott vendég létszámunk, ami viszont pozitív dolog, hogy a kereskedelmi szálláshelynek nőtt a forgalma, egyik vendég hozza a másikat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 17:00, szombat | Helyi

PÁLINKÁSÜVEGGEL VERTE FEJBE-AGYZÚZÓDÁS LETT A VÉGE

Mezőtúron egy születésnapi összejövetel durvult el olyannyira, hogy a bulin résztvevő egyik férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

2024. Április 27. 15:00, szombat | Helyi

ROKKANTKOCSIST TÁMADOTT MEG

Felháborító eset történt városunkban. Egy rokkant kocsival közlekedő idős férfit raboltak ki a nyílt utcán.

2024. Április 27. 09:00, szombat | Helyi

BUSZMEGÁLLÓBAN ÉLESZTETTÉK ÚJRA

Egy 70 év körüli szolnoki nő hazafelé tartott, amikor minden előzmény nélkül, hirtelen összeesett a buszpályaudvaron, számolt be az esetről az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

2024. Április 26. 15:00, péntek | Helyi

NAGYNAK TŰNT A BAJ

Nagynak tűnt a baj, azonban szerencsére nem járt súlyosabb sérülésekkel az a közlekedési baleset, amelynek részesei egy személyautó és egy követ szállító teherautó volt Kisújszálláson.