Városlista
2020. július 5, vasárnap - Sarolta, Emese

Hírek

2019. November 11. 18:20, hétfő | Helyi

Prosztatarák megelőzésének hónapja

Prosztatarák megelőzésének hónapja

November világszerte a prosztatarák megelőzésének hónapja!

November világszerte a prosztatarák megelőzésének hónapja! A betegség napjainkban már egy patikában is kapható gyors teszttel kiszűrhető, melyet ma én is elvégeztem.

45 éves kor felett megnő a prosztata megnagyobbodásának, valamint a prosztatarák kialakulásának kockázata, ezért ekkortól kiemelten fontos a vizsgálat legalább évenkénti elvégzése.


A karcagi Kátai Kórház patikájában dolgozó egészségügyi szakemberek segítségemre voltak a PSA (prosztata specifikus antigén) gyors teszt elvégzésében. Arra biztatom - elsősorban - a 45 év feletti férfitársaimat, hogy tegyék meg ezt az egyszerű, otthon végezhető szűrővizsgálatot saját egészségük érdekében, és amennyiben probléma merül fel, keressenek fel urológus szakorvost. Ne csak beszéljünk róla, cselekedjünk!

hívta fel a figyelmet F. Kovács Sándor facebook oldalán

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 04. 10:52, szombat | Helyi

Sportsikerek a Varróban

Újabb focis sikereket ért el a KSZC Varró István Szakgimnázium csapata. Edzőjükkel, Fodor Csaba testnevelővel beszélgettünk erről.

2020. Július 03. 21:01, péntek | Helyi

Özönvíz zúdult Karcagra

Interjú Molnár Pállal a Városgondnokság igazgatójával

2020. Július 03. 17:14, péntek | Helyi

Semmelweis-nap

A Semmelweis-nap alkalmából a karcagi Kátai Gábor kórház vezetői, a kórház alapítványának kuratórium tagjai a Déli temetőben megkoszorúzták Kátai Gábor síremlékét. Délután a kórház díszudvarán a Semmelweis-napi ünnepség volt.

2020. Július 02. 21:25, csütörtök | Helyi

Megújul a zöldséges piac

Új helyre költözött a zöldségpiac, amelynek a helyét lezárták. Miért volt erre szükség?- kérdeztük Molnár Páltól, a Városgondnokság igazgatójától.