Városlista
2019. december 5, csütörtök - Vilma

Hírek

2019. November 11. 18:20, hétfő | Helyi

Prosztatarák megelőzésének hónapja

Prosztatarák megelőzésének hónapja

November világszerte a prosztatarák megelőzésének hónapja!

November világszerte a prosztatarák megelőzésének hónapja! A betegség napjainkban már egy patikában is kapható gyors teszttel kiszűrhető, melyet ma én is elvégeztem.

45 éves kor felett megnő a prosztata megnagyobbodásának, valamint a prosztatarák kialakulásának kockázata, ezért ekkortól kiemelten fontos a vizsgálat legalább évenkénti elvégzése.


A karcagi Kátai Kórház patikájában dolgozó egészségügyi szakemberek segítségemre voltak a PSA (prosztata specifikus antigén) gyors teszt elvégzésében. Arra biztatom - elsősorban - a 45 év feletti férfitársaimat, hogy tegyék meg ezt az egyszerű, otthon végezhető szűrővizsgálatot saját egészségük érdekében, és amennyiben probléma merül fel, keressenek fel urológus szakorvost. Ne csak beszéljünk róla, cselekedjünk!

hívta fel a figyelmet F. Kovács Sándor facebook oldalán

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 04. 19:46, szerda | Helyi

KÉSZÜL A BEJGLI

Keveset vagy egyáltalán nem sütnek bejglit idén a pékek. Az idei évben nagyon rossz volt ugyanis a diótermés, ezért drága. Szerencsére Karcagra jut a minőségi sütiből

2019. December 04. 19:45, szerda | Helyi

NÉZZÜK ÁT A LAKÁSBIZTOSÍTÁST

A karácsonyi ünnepkör közeledtével érdemes átnézni a lakásbiztosításunkat, hogyha bekövetkezik a baj, megfelelően legyenek az értékeink biztosítva.

2019. December 04. 19:43, szerda | Helyi

FELLÉPTEK AZ OVISOK

A Déryné Kulturális Központ színháztermében került megrendezésre 16.alkalommal a Madarász Imre Egyesített Óvoda Ovi-Gálája.

2019. December 03. 13:46, kedd | Helyi

Tepertő fesztivál

A bereki rendezvényen baráti társaságok, családok, önkormányzati intézmények képviselői, hagyományőrzők is főztek.