Városlista
2021. július 25, vasárnap - Kristóf, Jakab

Hírek

2019. November 11. 18:20, hétfő | Helyi

Prosztatarák megelőzésének hónapja

Prosztatarák megelőzésének hónapja

November világszerte a prosztatarák megelőzésének hónapja!

November világszerte a prosztatarák megelőzésének hónapja! A betegség napjainkban már egy patikában is kapható gyors teszttel kiszűrhető, melyet ma én is elvégeztem.

45 éves kor felett megnő a prosztata megnagyobbodásának, valamint a prosztatarák kialakulásának kockázata, ezért ekkortól kiemelten fontos a vizsgálat legalább évenkénti elvégzése.


A karcagi Kátai Kórház patikájában dolgozó egészségügyi szakemberek segítségemre voltak a PSA (prosztata specifikus antigén) gyors teszt elvégzésében. Arra biztatom - elsősorban - a 45 év feletti férfitársaimat, hogy tegyék meg ezt az egyszerű, otthon végezhető szűrővizsgálatot saját egészségük érdekében, és amennyiben probléma merül fel, keressenek fel urológus szakorvost. Ne csak beszéljünk róla, cselekedjünk!

hívta fel a figyelmet F. Kovács Sándor facebook oldalán

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 24. 21:31, szombat | Helyi

A Magyarok Kenyere – 15 millió búzaszem

A Magyarok Kenyere – 15 millió búzaszem program Jász-Nagykun-Szolnok megyei Búzagyűjtő Nap és Búzaösszeöntés ünnepségét Karcagon tartották.

2021. Július 24. 08:38, szombat | Helyi

FIGYELJÜNK AZ UTAKRA, TÖBB A MUNKAGÉP

A térségünk földjein felgyorsult az aratás, ezért gyakrabban közlekednek a közutakon mezőgazdasági munkagépek és vontatók .

2021. Július 24. 08:31, szombat | Helyi

REFORMÁTUS KÖZÉPISKOLÁÉRT DÍJ

Idén Pataki Máté vehette át a „Karcagi Református Középiskoláért Díj”-at Nt. Koncz Tibor esperestől és Tóth Barna igazgatótól.

2021. Július 24. 08:30, szombat | Helyi

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 órában történt.