Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2021. Május 25. 14:49, kedd | Helyi

PÜNKÖSDI PIHENÉS A SZÁLLODÁBAN

PÜNKÖSDI PIHENÉS A SZÁLLODÁBAN

A pandémia előtti időszakban egy pünkösdi hosszú hétvégén telt házzal működtek a szállodák.

Most, az újranyitás első napjaiban már kétharmados a kihasználtság. A vendégek döntő többsége most még belföldről érkezik.

Hosszú hónapok után újra fogadhatnak vendégeket a szállodák.

Folyamatosan vesszük a foglalásokat.

Az újranyitás hétvégéjén a vendégek döntő többsége belföldről érkezett.

SÁRI MIHÁLY: Rögtön kihasználtuk az első lehetőséget, ahogy megkaptuk az értesítést ímélben, hogy kedvezményes lehetőségek vannak itt a szállodában. Mindig ide járunk egyébként, Hajdúszoboszlóra. Úgyhogy mi nagyon örülünk neki.

Hajdúszoboszlón az Európában egyedülálló gyógyvízre épül a turizmus.

HORVÁTH LÁSZLÓNÉ: A víz számított, mert énnekem ilyen mozgásszervi betegségeim vannak és a fiam hozott minket. És ő nézte ki, hogy a víz milyen minőségű. Mit tartalmaz. És hogy jó legyen. Csak hát kevés itt ez a pár nap, kellene egy kicsit több.

Védettségi igazolvány hiányában azonban vissza is kellett utasítani foglalásokat.

KATONA ILONA, igazgató, HungaroSpa, Hajdúszoboszló: Még mindig szembesülünk ezzel és azt gondolom, hogy még egy darabig ezt a problémát visszük. Hiszen vannak érdeklődők, jönnénk vendégek, de hát védettségi igazolvány hiányában ezt nem tehetik meg.

Itt is, mint a szállodák többségében, az újranyitáskor kedvezményes árakkal várták a vendégeket.

HORVÁTH TIBOR: Pénteken jöttünk és kedden fogunk menni. Ami még szempont volt, hogy SZÉP- kártyával is lehetett fizetni, bármelyik zsebből. Úgyhogy ennek a segítségével tudtuk időben lefoglalni a szobát, illetve az apartmant.

A világjárvány előtt egy pünkösdi hétvégére hónapokkal korábban kellett foglalni, most kétharmados kihasználtsággal működik a szálloda.

VINCZE KRISZTIÁN, séf: Nagyon vártuk, hogy újrakezdhessük a megszokott kis életünket ebben a szállodában. Kedves szakács kollégáim is már alig várták, hogy újra kezdődjön ez az igazi, nagy nyári menet, amikor már jönnek a vendégek és tudunk nekik minél jobb, minél finomabb ételekkel készülni.

A világjárvány óriási bevételkiesést okozott az idegenforgalomban is. A szállodák viszont erős nyári szezonban bíznak, amikor már nagy számban érkeznek a külföldi vendégek is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:51, hétfő | Helyi

ELISMERÉSEK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBEN

A rendőrség napja alkalmából rendőrök és rendvédelmi igazgatási alkalmazottak vehettek át jutalmat.

2024. Április 29. 13:39, hétfő | Helyi

Állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2024. Április 28. 19:07, vasárnap | Helyi

Ferdinánd nap

Ferdinánd napot tartott a Bengecseg Alapítvány a Gazdaházban. A megjelenteket Nagy Emese kuratóriumi elnök, valamint F. Kovács Sándor

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.