Városlista
2021. szeptember 22, szerda - Móric

Hírek

2021. Július 24. 08:31, szombat | Helyi

REFORMÁTUS KÖZÉPISKOLÁÉRT DÍJ

REFORMÁTUS KÖZÉPISKOLÁÉRT DÍJ

Idén Pataki Máté vehette át a „Karcagi Református Középiskoláért Díj”-at Nt. Koncz Tibor esperestől és Tóth Barna igazgatótól.

A ballagási ünnepségen vette át Pataki Máté, a Karcagi Nagykun Református Gimnázium és Egészségügyi Szakgimnázium 12.c osztályosa eredményes tanulmányi és sporttevékenységéért a „Karcagi Református Középiskoláért Díj”-at Nt. Koncz Tibor esperestől és Tóth Barna igazgatótól.

Számos alkalommal vett részt a matematika és orosz tantárgy megyei és országos megmérettetésein, a Dr. Hajdú-Moharos József Országos Református Földrajzi Tanulmányi Verseny országos döntőjében 2. lett. Atlétikában a református országos bajnokságon és a diákolimpia megyei döntőjén is felállhatott a dobogó legmagasabb fokára. A kosárlabda csapat meghatározó játékosaként megyei bajnokként ott volt az országos diákolimpiai döntőben is.

Osztályfőnökétől, Kisari Katalintól egy nagyon jó közösséget kapott, tanáraitól pedig jó alapokat a tantárgyakból, így matematikából, amire neki a továbbtanulásnál is szüksége lesz.

Az érettségije jól sikerült, a törit nehezebbnek érezte, a többi jegyében bizakodó, éppúgy mint a felvételin,a mire sokat készült. Gépészmérnöki karra készül, ezen a vonalon képzeli el a jövőjét.

A digitális oktatás alatt is szorgalmasan tanult, próbál alaposabban felkészülni, hiszen erre a tudására az egyetemen is szüksége lesz.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 21. 08:56, kedd | Helyi

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 órában történt megyénkben: egy baleset, négy ittas vezető, két körözött személy elfogása .

2021. Szeptember 21. 07:40, kedd | Helyi

FELÚJÍTJÁK AZ IDŐSEK OTTHONÁT

Pályázati forrásból valósul meg a Horváth Ferenc úti Idősek Otthona energetikai felújítása.

2021. Szeptember 21. 07:31, kedd | Helyi

PÉNTEKTŐL ÚTLEZÁRÁS

Tájékoztatjuk nézőinket, hogy pénteken útlezárásokra kell számítani városunkban

2021. Szeptember 21. 07:05, kedd | Helyi

ÚJ NAGYKUNKAPITÁNYT VÁLASZTOTTAK

Szombattól Győrfi Lajos Magyar Örökség-díjas karcagi születésű, Püspökladányban élő szobrászművész személyében új nagykunkapitánya van a nagykun településeknek.