Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2021. Július 24. 08:31, szombat | Helyi

REFORMÁTUS KÖZÉPISKOLÁÉRT DÍJ

REFORMÁTUS KÖZÉPISKOLÁÉRT DÍJ

Idén Pataki Máté vehette át a „Karcagi Református Középiskoláért Díj”-at Nt. Koncz Tibor esperestől és Tóth Barna igazgatótól.

A ballagási ünnepségen vette át Pataki Máté, a Karcagi Nagykun Református Gimnázium és Egészségügyi Szakgimnázium 12.c osztályosa eredményes tanulmányi és sporttevékenységéért a „Karcagi Református Középiskoláért Díj”-at Nt. Koncz Tibor esperestől és Tóth Barna igazgatótól.

Számos alkalommal vett részt a matematika és orosz tantárgy megyei és országos megmérettetésein, a Dr. Hajdú-Moharos József Országos Református Földrajzi Tanulmányi Verseny országos döntőjében 2. lett. Atlétikában a református országos bajnokságon és a diákolimpia megyei döntőjén is felállhatott a dobogó legmagasabb fokára. A kosárlabda csapat meghatározó játékosaként megyei bajnokként ott volt az országos diákolimpiai döntőben is.

Osztályfőnökétől, Kisari Katalintól egy nagyon jó közösséget kapott, tanáraitól pedig jó alapokat a tantárgyakból, így matematikából, amire neki a továbbtanulásnál is szüksége lesz.

Az érettségije jól sikerült, a törit nehezebbnek érezte, a többi jegyében bizakodó, éppúgy mint a felvételin,a mire sokat készült. Gépészmérnöki karra készül, ezen a vonalon képzeli el a jövőjét.

A digitális oktatás alatt is szorgalmasan tanult, próbál alaposabban felkészülni, hiszen erre a tudására az egyetemen is szüksége lesz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:00, szombat | Helyi

RENGETEG SZEMETET HAGYOTT HÁTRA A LEVONULÓ ÁRHULLÁM

A tiszai árhullám levonulásával a KÖTIVIZIG munkatársai megkezdték a hullámtéren felhalmozódott hulladék mennyiségének felmérését, majd szemétmentesítését.

2024. Április 20. 08:45, szombat | Helyi

Ma kezdődik a kampány és az ajánlásgyűjtés

Ma indul a választási kampány Magyarországon, és mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket

2024. Április 19. 12:50, péntek | Helyi

VÁDAT EMELT AZ ÜGYÉSZSÉG

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat azzal a 45 éves szegedi férfivel szemben, aki 2022 novemberében megfojtotta az alvó feleségét.

2024. Április 19. 10:44, péntek | Helyi

A TŰZ MARTALÉKÁVÁ VÁLT AZ EGYEKI HÁZ

Kigyulladt és teljes terjedelmében kiégett egy hatvan négyzetméter alapterületű melléképület tetőtere Egyeken a Táncsics Mihály utcában.