Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2023. Május 02. 05:00, kedd | Helyi

ROKONAIT IS MEGLOPTA

ROKONAIT IS MEGLOPTA

A karcagi rendőrök őrizetbe vettek egy helyi férfit, aki saját rokonait lopta meg, valamint több üzletből tulajdonított el különböző használati cikkeket az elmúlt hónapokban.

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/rokonait-is-meglopta

A megalapozott gyanú szerint a 31 éves karcagi férfi nagymamája konyhájából eltulajdonított egy televíziót. Ezt követően édesanyja lakatlan házából hozott el jogtalanul 5 db csillárt, 50 db ledes spotlámpát, 50 db konnektort és 30 db fali kapcsolót, valamint kábeleket. Féltestvére házában is járt, ahonnan televíziót, mobiltelefont, gyerekruhákat és kerékpárt tulajdonított el. A rokonaitól jogtalanul megszerzett értékeket később pénzzé tette.

Az egyenruhások a férfit az utolsó bejelentést követően elfogták és előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrök megállapították, hogy a terhelt az elmúlt időben több vagyon elleni bűncselekményt követett el, ami miatt már van ellene folyamatban büntetőeljárás. A nyomozóhatóság az ügyeket egyesítette, majd a gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

A Karcagi Rendőrkapitányság összesen 11 rendbeli vagyon elleni bűncselekmény miatt folytat eljárást.

Címkék: #karcag, #karcag tv, lopás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

NEM KÉRÜNK A MIGRÁNSGETTÓBÓL

Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát, mely szerint elképzelhető, hogy akár Magyarországon is migránsgettók kerüljenek kialakításra.

2024. Április 27. 17:00, szombat | Helyi

PÁLINKÁSÜVEGGEL VERTE FEJBE-AGYZÚZÓDÁS LETT A VÉGE

Mezőtúron egy születésnapi összejövetel durvult el olyannyira, hogy a bulin résztvevő egyik férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

2024. Április 27. 15:00, szombat | Helyi

ROKKANTKOCSIST TÁMADOTT MEG

Felháborító eset történt városunkban. Egy rokkant kocsival közlekedő idős férfit raboltak ki a nyílt utcán.